Welltherm infrarood verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Infrarood verwarming en warmtepomp

In de wereld van infrarood verwarming staat Welltherm garant voor Duitse hoogwaardige producten.
De kwaliteit en afwerkingen zijn voor deze fabrikant een prioriteit.

“Made in Germany” wordt wereldwijd erkend als kwaliteitszegel voor topkwaliteit. De Welltherm verwarmingssystemen zijn ook handgemaakte en op maat gemaakte producten van de hoogste kwaliteit en waarde. Zij vertrouwen op een combinatie van de modernste technieken en traditionele waarden om het perfecte resultaat voor de klanten te bereiken. Uiteraard voldoen alle verwarmingssystemen van het bedrijf aan alle wettelijke eisen en verdienen ze overeenkomstige keurmerken op het gebied van veiligheid, compatibiliteit en milieunormen met betrekking tot het gebruikte materiaal.

De Welltherm verwarmingssystemen bestaan ​​uit zorgvuldig geselecteerde componenten van producenten en leveranciers in Duitsland en worden vervaardigd op de productielocatie Lüdenscheid in het Sauerland. Bij de productie concentreren ze zich op de essentie en oriënteren ze de technologie op mensen en hun behoeften. Ze besteden aandacht aan duurzame en milieuvriendelijke producten. In het productieproces zijn energie-efficiëntie, de recycleerbaarheid van materialen en de milieuvriendelijkheid van de gebruikte componenten bijzonder belangrijk.

Onze klanten kennen de bijzondere kwaliteit van Welltherm-producten, waarderen het transparante productieproces en de mogelijkheid om individuele, unieke artikelen aan te schaffen. Hoogwaardige materialen, zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail maken onze producten tot iets heel bijzonders. Welltherm infrarood verwarmingssystemen zijn 100% made in Germany, getest en gecertificeerd.