Importeur

Neem nu contact op

Enerco International

Importeur

Importeur infrarood verwarming

Enerco International is importeur infrarood verwarming voor de Benelux. In België zijn wij marktleider als distributeur en groothandel infrarood panelen, korte golf infraroodstralers en toebehoren. Als importeur infrarood verwarming leveren wij hoogwaardige producten. 

De componenten, de zorgvuldige verwerking en fabricage van de op maat gemaakte producten beloven een optimaal en duurzaam verwarm comfort. Welke energiezuinig, efficiënt en milieuvriendelijk zijn. 

In combinatie met groene stroom heb je met elektrische verwarming infrarood geen CO2 uitstoot. Gasloos een woning, kantoor of industrie pand verwarmen is de toekomst. Om aan de toenemende vraag te voldoen hebben wij een groot magazijn voor onze IR verwarming producten. 

Enerco levert als importeur infrarood verwarming dan ook direct uit voorraad. Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment infrarood panelen en thermostaten van hoge Duitse kwaliteit. Alsmede industriële infrarood stralers. 

warehouse

De Importeur van Welltherm, Ecaros en Alkari

Invoerder infrarood panelen

Sinds 2006 is Enerco al invoerder infrarood panelen en bijbehorende producten zoals thermostaten en dimmers. Wij bieden een 24-uurs levering aan binnen de Benelux. Als Belgisch bedrijf en officieel importeur bieden wij alleen het beste van het beste. 

Hoge kwaliteit en hoog rendement verwarming van Duitse en Europese makelij. Enerco heeft een unieke positie. Wij zijn de enige importeur infrarood verwarming waarbij het hele proces van ontwerp tot productie en verkoop tot distributie onder 1 dak plaatsvindt.

Vanwege onze ruime kennis en ervaring in de infrarood verwarmingsbranche kan je dan ook bouwen op Enerco International. Wij bieden ook maatwerk voor jouw infraroodverwarming project. Vraag ons naar de mogelijkheden van verwarmen met infraroodstraling.

Wij hebben de officiële distributie rechten voor het productengamma van Welltherm. Alsmede de Infrapower panelen. Tevens zijn wij officieel importeur en distributeur van plug-in en draadloze thermostaten van EOB fabrikant en Star Progetti infraroodstralers.

Importeur elektrische verwarming

Als importeur elektrische verwarming voor de Benelux hebben wij een grote opslagruimte, waardoor wij direct uit voorraad kunnen leveren. Onze adviseurs van Enerco International denken graag met je mee. Wij geven dan ook advies voor jouw specifieke warmte project. 

Enerco International is handelsagent infraroodstralers voor diverse Duitse en Europese merken in de ganse Benelux: 
– Duitse Alkari, Ecaros en Welltherm infrarood verwarming voor woning verwarming en terrasverwarmer.
– Italiaanse Star Progetti infraroodstralers korte golf voor industriële verwarming en terras.
– Infrapower betaalbare kwaliteit infrarood warmtepanelen.
– EOB draadloze en plug-in thermostaten. 

Als importeur, groothandel en distributeur is Enerco marktleider van infrarood verwarming systemen in België. Ons enthousiaste team staat voor je klaar met raad en advies. 

Exclusief importeur

Als exclusief importeur van diverse grote hoogwaardige merken infrarood verwarming is Enerco een betrouwbare partner voor jouw infrarood warmte project. Wij leveren dan ook rechtstreeks aan bedrijven, project ondernemers, installateurs en technische groothandels. 

Wij zijn exclusief importeur en distributeur van de gerenommeerde Duitse Welltherm infrarood verwarmingspanelen. Alsmede de lange golf ir panelen van Alkari en Ecaros. Allen voorzien van de nodige keuringen. 

Wij leveren alleen A-merken wat inhoudt dat ze van de hoogste kwaliteit en veilig zijn. Onze infrarood verwarming producten zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt. Met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen. 

CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen, het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk voor de strenge Duitse wet goedgekeurd. Labels als CE, GS, DVE of ISO 9001 certificering staan voor hoge veiligheid en goede kwaliteit.