Groothandel

Neem nu contact op

Enerco International

Groothandel

Enerco International is groothandel infrarood verwarming. Wij zijn exclusief importeur voor verschillende grote Europese merken voor infrarood panelen en infraroodstralers. Wij leveren infrarood verwarming systemen aan technische groothandels en installateurs. 

Enerco heeft een grote opslagruimte waardoor wij direct uit voorraad kunnen leveren in de ganse Benelux. Onze groothandel heeft een ruim assortiment infrarood verwarming producten, zodat wij voor ieder warmteproject de beste infrarood verwarming leveren. 

Voor veel installatie bedrijven zijn wij de project partner voor infraroodverwarming. Grote projecten zoals een nieuwbouwproject voor woningen of kantoren kunnen wij volledige voorzien van onze energiezuinige infrarood verwarming systemen. 

Wil je meer weten over onze groothandel en wat wij voor jouw warmteproject kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en geven je advies over welke IR verwarming het beste is voor jouw project. 

Kantoor groothandel Enerco

Voor elke ruimte een infrarood verwarming

infrarood verwarming van metaal, Kantoor groothandel Enerco

Groothandel infrarood panelen

De groothandel infrarood panelen levert naast infrarood verwarmingspaneel ook een compleet pakket aan toebehoren. Zoals thermostaten, dimmers en relais kasten. Onze adviseurs leggen je graag uit welke combinatie het beste past bij jouw warmteproject. 

De Enerco groothandel is centraal gelegen in Roeselare. Vanaf deze locatie bezorgen wij infrarood panelen aan de Benelux. Onze hoogwaardige warmtepanelen zijn snel en direct leverbaar via de Enerco groothandel infrarood verwarming. 

Wij hebben direct contact met onze externe fabrikanten en wij leveren ook direct vanuit onze fabriek in Duitsland. Wij werken constant aan verbeteringen om onze hoge kwaliteit producten als groothandel en distributeur infrarood panelen te waarborgen. 

Vanuit Roeselare in West-Vlaanderen leveren wij door de ganse Benelux. Dagelijkse verzorgen wij een 24-uurs service tot in de verste uithoeken van België, Nederland en Luxemburg. Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

infrarood verwarming van glas

Infrarood panelen groothandel

Enerco International is de grootste infrarood panelen groothandel voor dealers in België, Nederland en Luxemburg. Wij leveren onze infrarood panelen rechtstreeks aan de installatie bedrijven en technische groothandels. Onze dealers zijn op de hoogte van alle producten. 

Wij vinden het belangrijk om een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden. Als infrarood groothandel geven wij dan ook technisch advies over onze warmtepanelen en thermostaten. Verwarm nu duurzaam jouw warmteproject met de infrarood panelen van Enerco.

Als groot handel infrarood verwarming leveren wij ook industriële verwarming producten. Onze industrie verwarming bestaat uit de krachtige korte golf infraroodstraler. Het voordeel is dat deze direct warm is en niet gevoelig is voor windbewegingen of tocht. 

De industrie verwarming is leverbaar als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming. Of als mobiele werkplaats en winkel verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw industriële warmteproject te voorzien van infraroodstralers korte golf. 

tent verwarming, Kantoor groothandel Enerco

Duurzaam verwarmen zonder gas

Duurzaam verwarmen zonder gas wordt met de dag belangrijker. Fossiele brandstoffen raken op en zijn daarnaast milieu vervuilend. We moeten de CO2 uitstoot verminderen. Enerco International draagt haar steentje bij als groothandel elektrische verwarming. 

In combinatie met groene stroom is infrarood verwarming CO2 neutraal. Bovendien kan je een woning verwarmen op een energiezuinige en duurzame wijze. Infrarood verwarming is namelijk zeer zuinig in verbruik. Vraag ons naar de IR oplossingen voor jouw warmteproject.

De woning verwarming infrarood panelen zijn direct leverbaar. De IR verwarmingen zijn in vele soorten, afmetingen en uitvoeringen leverbaar, zoals spiegel badkamer verwarming. Gemaakt met de hoogste kwaliteit producten. Van ESG-H veiligheidsglas of metaal. 

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken levert Enerco ook een breed assortiment eigen merken. Alsmede OEM infrarood panelen en thermostaten. Wij verzorgen de exclusieve distributie van Welltherm, Ecaros, Alkari, Star Progetti en EOB.