Verkooppunten

Neem nu contact op

Enerco International

Verkooppunten

Enerco International heeft als distributeur infrarood verwarming meer dan 30 verkooppunten verdeeld in Nederland en België. Bij onze infrarood Warmteshop kan je een bezoek brengen aan de showrooms waar de infrarood panelen al werkend zijn uitgestald. 

In onze showroom verkooppunten heb je de gelegenheid om rustig rond te kijken. Voel ook gelijk de heerlijke warmte die infrarood verwarming geeft. Het hoofdkantoor van importeur en groothandel Enerco is gevestigd in Roeselare België.

Onze infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen, kantoren en industriële omgevingen. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven, warmte projecten, technische groothandels en installateurs.

Showroom

Infrarood verwarming voor elke ruimte

Zuinige infrarood verwarming

De zuinige infrarood verwarming die de Enerco verkooppunten levert zijn allen van hoge kwaliteit. Onze verkooppunten verkopen enkel en alleen infrarood panelen welke geproduceerd zijn in Europa. Voornamelijk vindt de productie plaats in Duitsland. 

Onze verschillende merken infrarood verwarming zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV, VDE en GS veilig en zeer energiezuinig. Met een RoHS certificaat vrij van schadelijke stoffen. CE-keurmerken staan voor de Europese veiligheid. Hoge kwaliteit warmtepanelen van Enerco.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming kopen doe je bij de beste groothandel van de Benelux, Enerco International en via onze verkooppunten. Naast onze groothandel zijn wij importeur en distributeur van hoge kwaliteit panelen en infraroodstralers voor binnen en buiten. 

Wij leveren diverse soorten IR verwarming, zoals verwarming woning, badkamer verwarming, industriële verwarming, terrasverwarmer en dieren verwarming. Wij hebben voor jouw klanten de perfecte infrarood oplossingen. Direct leverbaar uit onze voorraad. 

Elektrisch verwarmen

Door elektrisch verwarmen help je het milieu. Jouw warmte project invullen met duurzame elektrische verwarming is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energiezuinig. Laag verbruik, geen onderhoudskosten en CO2 neutraal. Bekijk onze infrarood verkooppunten. 

De mogelijkheden van verwarmen met infrarood zijn ontelbaar groot. Vraag naar onze verkooppunten om jouw warmte project te vervullen met de enige duurzame elektrische infrarood verwarming. We denken graag met je mee, neem contact met Enerco op.