Verkooppunten

Enerco-international

Neem nu contact op

Enerco International

Verkooppunten

Infrarood verwarming

Enerco International heeft als distributeur infrarood verwarming meer dan 450 verdeelpunten in Nederland en België. 

In de showrooms en verkooppunten heb je de gelegenheid om rustig rond te kijken. Voel ook gelijk de heerlijke warmte die infrarood verwarming geeft. Het hoofdkantoor van importeur en groothandel Enerco is gevestigd in Roeselare België.

De infrarood panelen van de groothandel infrarood verwarming Enerco zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen, kantoren en industriële omgevingen. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven, warmte projecten, technische groothandels en installateurs.

Dealer worden

Verkoop nu onze topmerken infrarood verwarming en krijg de beste deal mogelijk. Maak direct een afspraak met de groothandel infrarood verwarming en wij zorgen dat je een goede winst kan behalen met de elektrische verwarmingen.

Bel nu op +32 (0)51 28 09 09 of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sluit je nu aan bij de 450 verkooppunten in de Benelux

Infrarood verwarming voor elke ruimte

Spendid-Obelisk-1

Zuinige infrarood verwarming

Hoge kwaliteit warmtepanelen

De zuinige infrarood verwarming die de Enerco verkooppunten levert zijn allen van hoge kwaliteit. Onze verkooppunten verkopen enkel en alleen infrarood panelen welke geproduceerd zijn in Europa. Voornamelijk vindt de productie plaats in Duitsland. 

Onze verschillende merken infrarood verwarming zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV, VDE en GS veilig en zeer energiezuinig. Met een RoHS certificaat vrij van schadelijke stoffen. CE-keurmerken staan voor de Europese veiligheid. Hoge kwaliteit warmtepanelen van Enerco.

schilderij verwarming

Infrarood verwarming kopen

Infrarood paneel kopen

Infrarood verwarming kopen doe je bij de beste groothandel van de Benelux, Enerco International en via onze verkooppunten. Naast onze groothandel zijn wij importeur en distributeur van hoge kwaliteit panelen en infraroodstralers voor binnen en buiten. 

Wij leveren diverse soorten IR verwarming, zoals verwarming woning, badkamer verwarming, industriële verwarming, terrasverwarmer en dieren verwarming. Wij hebben voor jouw klanten de perfecte infrarood oplossingen. Direct leverbaar uit onze voorraad. 

industriehal verwarming Industriele verwarming

Elektrisch verwarmen

Duurzame elektrische verwarming

Door elektrisch verwarmen help je het milieu. Jouw warmte project invullen met duurzame elektrische verwarming is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energiezuinig. Laag verbruik, geen onderhoudskosten en CO2 neutraal. Bekijk onze infrarood verkooppunten. 

De mogelijkheden van verwarmen met infrarood zijn ontelbaar groot. Vraag naar de verkooppunten van de groothandel infrarood verwarming om jouw warmte project te vervullen met de enige duurzame elektrische infrarood verwarming. We denken graag met je mee, neem contact met Enerco op.