Buiten verwarming

Enerco-international

Neem nu contact op

Enerco International

Buiten verwarming

Elektrische verwarming buiten

Enerco International levert verschillende soorten infrarood verwarmingssystemen. Woning verwarming voor binnen gebruik en korte golf infraroodstraler als buiten verwarming. Een elektrische verwarming buiten is ideaal voor extra warmte op het terras of werkplaats. 

In ons koele klimaat is het niet altijd even aangenaam vertoeven buiten. Met infrarood verwarming van Enerco bepaal je zelf wanneer de zon schijnt. Zowel voor particuliere als professionele doeleinden hebben wij de juiste IR oplossingen voor buitengebruik. 

Een mooi design terrasverwarmer die bij het horeca terras past tot industriële ATEX korte golf infraroodstraler voor in de petrochemie sector. Een terrasverwarming voor buitentuinen, overkappingen of veranda 

Onze verwarmingssystemen gebruiken de lange of korte golf infrarood straling. Voor binnen gebruik is de lange golf ir straling geschikt en voor buiten verwarming de korte golf infraroodstraler. Deze is namelijk niet gevoelig voor wind of tocht. 

infrarood verwarming straalt de zelfde warmte uit als de zon

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 19

Infrarood verwarming buiten

Buiten verwarming elektrisch

Infrarood verwarming buiten is ideaal voor het verwarmen van horeca terrassen, tuin verwarming of voor werkplaats verwarming. Enerco International levert al sinds 2006 infraroodverwarming voor meerdere toepassingen. 

Een buiten verwarming elektrisch heeft het voordeel dat deze ook bij overkappingen en gesloten ruimtes gebruikt mogen worden. Dit in tegenstelling tot buiten verwarming op gas. Er is geen brandgevaar en je hoeft ook niet te slepen met gasflessen. 

De elektrische heater is bovendien geurloos en geruisloos. Ideaal voor als je in de open lucht aan het werk bent. Heb jij een project voor buiten dat verwarmt moet worden? Neem dan contact op met onze groothandel. Wij hebben vele soorten infrarood stralers. 

Aangezien wij ook importeur zijn diverse merken infraroodverwarming, zoals Star Progetti bieden wij een groot assortiment. Wekelijks wordt de voorraad aangevuld, waardoor wij vanuit ons centrale magazijn een snelle levering kunnen verzorgen voor jouw klanten. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 20

Infrarood terrasverwarming

Elektrische terrasverwarmer

Steeds meer ondernemers gebruik onze professionele infrarood terrasverwarming. Je profiteert op deze manier van gegarandeerde warmte. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Gasten blijven langer zitten op jouw horeca terras. 

Professionele elektrische terrasverwarmer voor horeca ondernemers, party tent verwarming, outdoor festivals, food festivals, senioren tehuizen, ziekenhuizen, boot tochten, bedrijfsrestaurants. Een slimme investering die je snel terugverdient. 

Met een professionele infrarood terrasverwarming genieten gasten het hele jaar door van een verwarmde buitenruimte. Zodra de gasten tevreden zijn, draai jij als ondernemer ook meer omzet. En dat alleen door meer warmte te bieden op de koudere dagen en avonden. 

Wil jij ook jouw buiten project voorzien van terrasverwarming van Enerco? Neem dan contact op met onze groothandel. We geven advies en een scherpe prijs. Verwarmen met infrarood is investeren in de toekomst. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 22

Kachel voor buiten

Industriële infrarood verwarming

Een kachel voor buiten is geschikt als terrasverwarming, maar ook voor het verwarmen van werkplekken buiten. Onze industriële infrarood panelen zijn  dan ook een bestseller. Aangezien deze dankzij de IPX6 klasse waterdicht en stofdicht zijn. 

De industriële infrarood verwarming is geschikt om te gebruiken bij zware omstandigheden. Zoals bij vochtige of natte ruimtes. Maar ook bij explosie gevaarlijke omgevingen. Onze EHSAFE korte golf straler is geschikt voor gebruik in ATEX-omgevingen. 

Niet alleen bied het warmte aan het personeel, maar het levert de onderneming ook een kostenbesparing op. De elektrische industriële verwarming is namelijk zuinig in verbruik. Tevens stoten ze geen CO2 uit in combinatie met groene stroom. 

Verkrijgbaar als draagbare en monteerbare modellen. Wil je meer weten over onze producten gamma voor buitenverwarming? Neem dan contact met onze groothandel op. Tevens kan je onze infrarood heaters ook rechtstreeks kopen via onze verkooppunten.