Terrasverwarmer

Neem nu contact op

Enerco International

Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer maakt het mogelijk om nog lang buiten warm na te genieten. Enerco International heeft als groothandel en importeur infrarood verwarming een groot assortiment elektrische terrasverwarmer. Zowel voor particulier als professioneel gebruik. 

Elektrische terrasverwarmer is uitermate geschikt voor in de tuin, terras, balkon, terrasoverkapping of onder de parasol. Wanneer het donker wordt biedt een terrasverwarming met verlichting de ideale uitkomst. Gezellig en warm buiten genieten.

Met een infrarood terrasverwarming genieten de gasten op het terras nog lang na. Hiermee breid je het aantal zitplekken op het terras uit en verhoog je direct jouw horeca omzet. De infrarode terrasverwarming oplossingen zijn verkrijgbaar met een lange en korte golf. 

De korte golf straler heeft het voordeel dat deze niet gevoelig is voor windbeweging. De elektrische terrasheaters geven geen nare geuren af, zijn uiterst zuinig in verbruik en geen opwarmtijd. Meer weten over ons assortiment terrasverwarmers? Neem contact op.

Terrasverwarming huis

Profesionele terrasverwarmers zorgen voor meer omzet.

Infrarood terrasverwarming

Enerco International heeft als distributeur infrarood terrasverwarming een groot assortiment elektrische terrasverwarmer gamma. Wij leveren alleen infrarood producten van de hoogste kwaliteit en wel direct uit voorraad. 

Wij zijn exclusief importeur van grote merken als Welltherm infrarood verwarming en Star Progetti infraroodstralers. Welltherm heeft zowel woning verwarming als terrasverwarming in haar assortiment. In vele designs leverbaar, zoals een terrasverwarming met soundbar. 

De Rolls-Royce onder de terrasverwarming is afkomstig van het Italiaanse merk Star Progetti. Zij ontwikkelen zowel industriële verwarming als terrasverwarming infrarood in een eigen fabriek. De infrarood producten zijn voorzien van alle benodigde kwaliteit keurmerken.

Enerco heeft een grote voorraad Star Progetti, zodat snelle levering is gegarandeerd. Wekelijks ontvangen wij zendingen vanuit Italië. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan jouw klant is gegarandeerd.

Beste elektrische terrasverwarmer

De mogelijkheden voor terrasverwarming zijn enorm groot. Zoals terrasverwarming op gas, elektrisch, hout of met infrarood straling. Enerco International levert de beste elektrische terrasverwarmer voor open en gesloten terrassen. 

Een terrasverwarmer gas, zoals de bekende flameheater, heeft als nadeel dat deze enkel en alleen in de buitenlucht mag worden gebruikt. Nooit binnen of bij een overkapping. Daarom werkt de beste elektrische terrasverwarmer op infrarood. 

Een infrarood terrasverwarming mag je namelijk zowel in open als gesloten ruimtes gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een party tent verwarming, bij tuin overkappingen of als veranda verwarming. Geschikt voor montage aan de wand of plafond of als mobiele heater.

Wil je meer informatie over hoe jij jouw horeca terras het beste kan verwarmen? Of wil je investeren in terrasverwarmingen voor jouw hotel keten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een groot magazijn waarvan wij uit voorraad een 24-uurs levering aanbieden. 

Terrasverwarmer elektrisch

De infrarood terrasverwarmer elektrisch is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Geschikt voor montage aan de wand of het plafond. Of als mobiele infrarood buiten verwarming, in de vorm van een terrasverwarmer elektrisch staand. 

Een staande elektrische terrasverwarming kan je neerzetten waar je wilt. Het enige waar je rekening mee moet houden is het wegwerken van het snoer in verband met struikel gevaar. De infrarood terrasverwarming maakt gebruik van de korte golf IR straling. 

Dit betekent dat deze niet gevoelig is voor wind bewegingen. Bovendien is de infrarood terrasverwarming geurloos en geruisloos. In ons brede assortiment hebben wij diverse design terrasverwarmer opgenomen. Zoals een heater met verlichting en geluidsboxen. 

Wil je meer informatie ontvangen om jouw klant of warmteproject te voorzien van infrarood terrasverwarming? Neem dan direct contact op met onze specialisten van Enerco International. Wij voorzien je graag van advies voor de beste elektrische terrasverwarmer.