Welltherm

Neem nu contact op

Enerco International

Welltherm

Enerco International is importeur en groothandel in de Benelux van de Welltherm infrarood panelen. Wij leveren onder andere de Welltherm Ecoline panelen, glazen en metalen uitvoeringen aan installateurs, bouwbedrijven en technische groothandels.

De Welltherm infrarood verwarming staat voor hoogwaardige producten die garant staan voor een minimaal energieverbruik en een jarenlange werking. Standaard ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op de Welltherm infrarood verwarming. 

De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van hoogwaardige en permanente hitte bestendige ESG-H veiligheidsglas. Net als het frame is de design verwarming verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. In mat of glans afgewerkt. Het is zelfs mogelijk een eigen foto op het warmtepaneel te bedrukken. 

De metalen infrarood panelen zijn in ieder interieur toe te passen. Standaard worden de metalen Welltherm Ecoline panelen geleverd in de kleur RAL 9003, maar zijn ook in andere kleuren leverbaar via onze groothandel. De infrarood panelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage.

Maak je huis en kantoor mooier met schilderij verwarming

Welltherm infrarood panelen

Enerco is groothandel Welltherm infrarood panelen voor de gehele Benelux. De Duitse fabrikant van infrarood verwarming heeft een eigen fabriek in Lüdenscheid. Daar worden de warmtepanelen met zorgvuldig geselecteerde onderdelen ontwikkeld en geproduceerd. 

De glazen en metalen warmtepanelen van Duitse makelij hebben een zeer goede kwaliteit en zijn daarnaast voorzien van alle benodigde certificaten. De Welltherm infrarood panelen hebben een speciale thermische isolatie aan de achterzijde, waardoor ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. 

Het warmte verlies aan de achterkant is minimaal. De IR verwarming zet maar tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte. Dit is een zeer hoog rendement. Energiezuinig en onderhoudsvrij. 

De ontwerp mogelijkheden van infrarood panelen zijn enorm groot. Van spiegel verwarming tot badkamer handdoekdroger en van terrasverwarmer tot hoge temperaturen hotyoga verwarming. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw klant.

Welltherm infrarood verwarming

Wij zijn tevens distributeur Welltherm infrarood verwarming. Via onze wederverkopers en verkooppunten leveren wij de energiezuinige infrarood panelen door de ganse Benelux. Voor meer informatie over de Duitse infrarood verwarming kan je contact met ons opnemen. 

Enerco International ontvangt wekelijks zendingen met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infrarood verwarming dan ook verzekerd. Speciale modellen, zoals de foto verwarming worden met de hand gemaakt. 

Informeer voor de levertijd naar de handgemaakte infrarood verwarming met eigen foto. De ontwerpmogelijkheden met infrarood panelen is enorm groot. Wij hebben dan ook voor iedere warmteproject van jouw klant de beste infrarood oplossingen. 

Heb je interesse in de verkoop van deze hoge kwaliteit infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op of ga naar onze dealerzone. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Verwarmen met infrarood is de toekomst, gasloze woning verwarming. 

Welltherm spiegelverwarming

Infrarood verwarmings paneel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van krijtbord verwarming in de keuken tot een infrarood paneel met eigen foto in de woonkamer. Een infrarood paneel mag in de badkamer of wellness ruimte dan ook zeker niet ontbreken. 

Zoals de Welltherm spiegelverwarming. Deze verwarmt op een aangename manier de badkamer en je hebt nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen. De spiegel badkamer verwarming is dan ook één van onze best sellers. 

Een vaak geziene combinatie is een spiegel met verwarming en een Welltherm handdoekdroger. De handdoekdroger heeft een dual zone, waarbij het bovenste deel van het paneel 120 graden Celsius wordt en de pure verwarming is. 

Het onderste deel van het paneel bereikt een temperatuur van 70 graden Celsius en heeft de functie van handdoekdroger en verwarmer. In alle RAL-kleuren verkrijgbaar met meerdere handdoekdrogers. Informeer naar demogelijkheden voor badkamer verwarming voor jouw klant.