Contact

Neem nu contact op

Enerco International

Contact

Contact Enerco International

Neem vrijblijvend contact op met Enerco International. Onze hoofdzetel in België is gevestigd in Roeselare. In Nederland kan je contact opnemen met het hoofdkantoor in Oud Gastel. Enerco International is importeur, distributeur en groothandel infrarood oplossingen. 

Wij hebben een grote voorraad die tevens wekelijks wordt aangevuld door onze leveranciers. Wij kunnen daardoor een snelle levering garanderen aan onze klanten. Heb je een specifiek warmteproject? Neem contact op voor advies. 

Wij denken met onze klanten mee, geven advies en informatie over de beste infrarood verwarming oplossingen. Wij leveren infrarood panelen lange golf voor woning verwarming en kantoren. De korte golf infraroodstralers zijn voor toepassingen in industriële omgevingen en als buiten verwarming. 

Enerco International

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare

Telnr.: +32 (0)512 809 09
info@enerco.co

Enerco Wallonië

Rue Du Fond Cattelain 2
Mont Saint-Guibert
Axis parc The Gate 

Telnr.: +32 (0)266 99 123
service@enerco.co

Kantoor groothandel Enerco

Onze krachtpunten

Wat wij bieden

– Een doorgedreven klantvriendelijkheid.

– Een enthousiast en vastberaden verkoopteam.

– Een continue stock van al onze gangbare producten.

– Marketing ondersteuning naar onze dealers.

Met expertise in zowel de particuliere, industriële als utiliteitsbouw adviseren wij onze specialisten deskundig bij de calculatie en technische toepassing van onze infrarood producten. Wij hebben hoge klant tevredenheid en bieden tevens een hoge service aan.

Service en kwaliteit is voor ons een belangrijk speerpunt. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. 

office-002

Onze visie

Onze missie

Duurzaam verwarmen is niet alleen onze visie maar ook onze missie. Verwarmen met een laag energieverbruik zonder CO2 uitstoot dankzij groene energie.

 Infrarood verwarming is zeer goed te combineren met een zonnepanelen set op dak. Milieuvriendelijk en je bent niet meer afhankelijk van de energieleverancier. 

Enerco International levert hoge kwaliteit infrarood verwarming producten en toebehoren. Verwarmen met infrarood straling betekent energiezuinig en duurzaam verwarmen. Geen gebruik meer van de vervuilende fossiele brandstoffen, maar van schone energie. 

Infrarood verwarming in combinatie met groene energie betekent milieuvriendelijk verwarmen. Onze A-merken infrarood verwarming hebben weinig energie nodig om het comfortabel warm te maken. Bovendien heeft IR verwarming geen onderhoud nodig.