Badkamer verwarming

Enerco-international

Neem nu contact op

Enerco International

Badkamer verwarming

Elektrische verwarming badkamer

Enerco International biedt verschillende infrarood oplossingen voor woning verwarming, kantoor en industrieel pand verwarmen. Eén van de populaire infraroodpanelen is de badkamer verwarming. Met een elektrische verwarming badkamer is het snel lekker warm. 

Als importeur en distributeur infrarood verwarming leveren wij verschillende merken en modellen van infrarood panelen voor badkamers. Zoals een Welltherm infrarood paneel badkamer spiegel of een warmtepaneel met handdoekdroger. 

Mesh matten als vloerverwarming of een plafondverwarming met verlichting. Alle badkamer verwarming producten zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te monteren in badkamers of wellness ruimtes. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw project. 

Onze infrarood badkamer verwarming is zuinig in verbruik, duurzaam, geen CO2 uitstoot en eenvoudige installatie aan wand of plafond. Bovendien is de badkamer infrarood verwarming storingsvrij en behoeft geen onderhoud. Een badkamer infraroodstraler is ideaal als bijverwarming in de badkamerruimte.  Als bedrijf kan je onze badkamer heaters ook bulk kopen.

badkamer verwarmingen met schilderij verkopen in jouw winkel

spiegel met verwarming

Infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer spiegel

Met infrarood paneel badkamer profiteer je van aangename en snelle warmte. Onze badkamer verwarming elektrisch is binnen 8 tot 15 minuten op volle sterkte. De Enerco infrarood paneel badkamer spiegel is een zeer gewild item voor installateurs. 

Een spiegel met verwarming heeft als voordeel dat deze tijdens en het douchen niet beslaat.Badkamer verwarming infrarood warmt de muren ook op, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Onze spiegel infrarood panelen zijn slechts 2,2 cm dik en leverbaar met of zonder frame. Een infrarood paneel badkamer spiegel is één van de populairste producten.

Het is ook mogelijk om een infrarood paneel met led verlichting badkamer te kopen.

Vraag Enerco International naar de vele mogelijkheden van badkamerverwarming voor jouw klant of project. Alle infrarood panelen van Enerco zijn voorzien de hoogste keurmerken.

Ieder elektrisch verwarmingspaneel badkamer draagt de keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat. Onze elektrische badkamer verwarming staat voor hoge kwaliteit met een hoog rendement. Onze elektrische verwarming badkamer is ook voorzien van oververhitting schakelaar. Vraag nu een offerte aan voor een elektrische verwarming badkamer met timer bij Enerco International. 

badkamer handdoekdroger

Verwarming badkamer

Elektrische handdoekdroger

Wij hebben een groot assortiment aan verwarming badkamer in verschillende maten, wattages en uitvoeringen. Er is altijd een model die aansluit bij de wensen van jouw klant of project. Bijvoorbeeld onze elektrische handdoekdroger van de merken Ecaros of Welltherm. 

Het infrarood paneel met handdoekdroger is gemaakt van ESG veiligheidsglas en voorzien van een dual-zone. Beide merken hebben krachtige elektrische verwarmingspanelen badkamer en zijn van hoge Duitse kwaliteit. Wij leveren dan ook een zeer hoog rendement op in de badkamerruimte, spa of wellness. Geschikt als energiezuinige badkamer verwarming voor bedrijven en instellingen.

Het bovenste deel van het glaspaneel is de infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120oC. De onderste zone van het infrarood paneel badkamers heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70oC bereikt.

Een veel geziene combinatie is een spiegel infrarood paneel met een elektrische handdoekdroger. Een infrarood plafondverwarming zorgt tevens voor een warmte vloer. Vraag Enerco naar het gamma badkamer verwarming, zodat je altijd een goed advies voor jouw badkamerproject krijgt. Infrarood verwarming voor badkamer koop je bij Enerco.

badkamer verwarming 500

Infrarood verwarming badkamer

Energiezuinig badkamer verwarming

Met infraroodverwarming besparen jouw klanten direct op de energiekosten doordat deze plaatselijk de ruimtes verwarmen. Via onze groothandel is de energiezuinige badkamer verwarming in verschillende maten en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. 

De infrarood verwarming badkamer panelen zijn zeer dun, zodat ze makkelijk te plaatsen zijn aan zowel de muur als het plafond. De infrarood badkamer plafond verwarming maakt de badkamer sneller compleet warm, omdat meer objecten worden verwarmt. Het infrarood paneel plafond badkamer is ook waterdicht.

De infrarood badkamer verwarming is onderhoudsvrij en eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Infrarood in badkamer is kostenbesparend en energiezuinig. 

Voor het installeren van de infrarood verwarming badkamer zijn geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig. Houd bij de montage wel de veiligheidsafstand van 60 cm in acht van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. 

De elektrische badkamerverwarming is verkrijgbaar via Enerco groothandel en haar verkooppunten. Wil je een infrarood paneel badkamer ervaring, kom dan naar onze showroom.

Dat zorgt vervolgens voor een goede beschikbaarheid en snelle levering van onze ruime aanbod.