Badkamer verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Badkamer verwarming

Enerco International biedt verschillende infrarood oplossingen voor woning verwarming, kantoor en industrieel pand verwarmen. Eén van de populaire infraroodpanelen is de badkamer verwarming. Met een elektrische verwarming badkamer is het snel lekker warm. 

Als importeur en distributeur infrarood verwarming leveren wij verschillende merken en modellen van infrarood panelen voor badkamers. Zoals een Welltherm infrarood paneel badkamer spiegel of een warmtepaneel met handdoekdroger. 

Mesh matten als vloerverwarming of een plafondverwarming met verlichting. Alle badkamer verwarming producten zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te monteren in badkamers of wellness ruimtes. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw project. 

Onze infrarood badkamer verwarming is zuinig in verbruik, duurzaam, geen CO2 uitstoot en eenvoudige installatie aan wand of plafond. Bovendien zijn de infraroodpanelen storingsvrij en behoeven geen onderhoud. Ideaal als bijverwarming in de badkamerruimte. 

badkamer verwarmingen met schilderij verkopen in jouw winkel

Infrarood paneel badkamer

Met infrarood paneel badkamer profiteer je van aangename en snelle warmte. Onze infrarood panelen zijn binnen 8 tot 15 minuten op volle sterkte. De Enerco infrarood paneel badkamer spiegel is een zeer gewild item voor installateurs. 

Een spiegel met verwarming heeft als voordeel dat deze na het douchen niet beslaat. Bovendien warmen de muren ook op, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Onze spiegel infrarood panelen zijn slechts 2,2 cm dik en leverbaar met of zonder frame. 

Ook is het mogelijk om led-verlichting om de infrarood paneel badkamer spiegel te plaatsen. Vraag Enerco International naar de vele mogelijkheden van badkamerverwarming voor jouw klant of project. Alle infrarood panelen van Enerco zijn voorzien de hoogste keurmerken.

Ze dragen keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat. Dit staat voor hoge kwaliteit met een hoog rendement. Onze infrarood kachels zijn ook voorzien van oververhitting schakelaar. Vraag nu een offerte aan bij Enerco International. 

Verwarming badkamer

Wij hebben een groot assortiment aan verwarming badkamer in verschillende maten, wattages en uitvoeringen. Er is altijd een model die aansluit bij de wensen van jouw klant of project. Bijvoorbeeld onze elektrische handdoekdroger van de merken Ecaros of Welltherm. 

Het infrarood paneel met handdoekdroger is gemaakt van ESG veiligheidsglas en voorzien van een dual-zone. Beide merken zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren dan ook een zeer hoog rendement op in de badkamerruimte, spa of wellness.

Het bovenste deel van het glaspaneel is de infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120oC. De onderste zone van het infrarood paneel badkamers heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70oC bereikt.

Een veel geziene combinatie is een spiegel infrarood paneel met een elektrische handdoekdroger. Een infrarood plafondverwarming zorgt tevens voor een warmte vloer. Vraag Enerco om advies voor jouw badkamerproject te voorzien van IR panelen.

Infrarood verwarming badkamer

Met infraroodverwarming besparen jouw klanten direct op de energiekosten doordat deze plaatselijk de ruimtes verwarmen. Via onze groothandel is de energiezuinige badkamer verwarming in verschillende maten en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. 

De infrarood verwarming badkamer panelen zijn zeer dun, zodat ze makkelijk te plaatsen zijn aan zowel de muur als het plafond. De warmtepanelen zijn onderhoudsvrij en eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Kostenbesparend en energiezuinig. 

Voor het installeren van de infrarood verwarming badkamer zijn geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig. Houd bij de montage wel de veiligheidsafstand van 60 cm in acht van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. 

De elektrische badkamerverwarming is verkrijgbaar via Enerco groothandel en haar verkooppunten. Onze IR panelen en thermostaten zijn altijd ruim op voorraad. Dat zorgt vervolgens voor een goede beschikbaarheid en snelle levering van onze ruime aanbod.