Distributeur

Neem nu contact op

Enerco International

Distributeur

Enerco International is distributeur infrarood verwarming voor de gehele Benelux. Wij leveren energiezuinige en milieu vriendelijke infrarood panelen voor verschillende toepassingen. Onze IR verwarming wordt ingezet als hoofdverwarming of bijverwarming. 

Voor toepassingsgebieden als woningbouw, utiliteitsbouw en industriële omgevingen. Maar ook geschikt als buiten verwarming. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infraroodstralers waterdicht. Ze worden dan ook ingezet bij werkplaatsen buiten en als terrasverwarmer. 

Met infrarood verwarming kan je alle kanten op. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de mensen en objecten in het stralingsbereik. Zoals meubels, muren en vloeren. Deze vaste voorwerpen houden de warmte lang vast. Vervolgens weerkaatsen de stralen. 

Je voelt daardoor van alle kanten de comfortabele warmte. Als distributeur infrarood verwarming maken wij onderscheid in lange golf infrarood verwarming en korte golf infraroodstralers. Beide bieden de beste infrarood oplossingen voor jouw klanten. 

enerco-building

De Infrarood verwarming Distributeur voor België en Nederland

Infrarood panelen distributeur

Als infrarood panelen distributeur en groothandel worden de lange golf IR paneel verwarming toegepast in woningen en kantoren. De infrarood c-stralen warmen direct de muren, vloer en meubels in de kamer op. En uiteraard ook de mensen in het stralingsgebied. 

Lange golf infrarood straling heeft een golflengte van 3000 tot 10.000 nm en dringt alleen door tot in de bovenste laag van de huid; de opperhuid. Door een warmteberekening te maken kan je precies uitrekenen hoeveel panelen je nodig hebt om de ruimte te verwarmen. 

Voor woning verwarming leveren wij diverse uitvoeringen IR panelen. Het oppervlakte paneel is gemaakt van metaal of gehard veiligheidsglas. De metalen uitvoering is afgewerkt met een poedercoat laag. De infrarood panelen zijn kras- en zuurbestendig.

Infrarood verwarming is bijvoorbeeld verkrijgbaar als spiegel badkamer verwarming, als kunst paneel met een eigen foto, een gekleurd paneel welke leverbaar is in alle RAL kleuren, als dual-zone handdoekdroger verwarming. Informeer naar de mogelijkheden. 

Producent infrarood verwarming

Enerco International is producent infrarood verwarming. Wij produceren onze infrarood panelen direct in de fabriek in Duitsland. Door toepassingen van de modernste techniek en hoogwaardige materialen leveren wij mooi afgewerkte warmtepalen van Duitse kwaliteit. 

Daarnaast werken wij samen met A-merken distributeurs uit Europa. Wij zijn exclusief importeur van het de Duitse Welltherm infrarood verwarming, welke een groot assortiment bevat van infrarood panelen van zeer hoge Duitse kwaliteit. 

Design oplossingen voor binnen en buiten verwarming. De warmtepanelen leveren een uitmuntend rendement op. Enerco is Benelux distributeur van het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti. Industrieel producent infraroodstralers industrie en terrasverwarming. 

Daarnaast zijn wij ook producent infrarood verwarming van de merken Ecaros en de low budgetlijn Alkari. Beide van Duitse makkelijk welke dan ook voldoen dan de hoogste kwaliteit standaarden. Zuinig, efficiënt en effectief in gebruik. 

Leverancier

Enerco is infrarood verwarming leverancier voor de Nederlandse en Belgische installatie bedrijven, aannemers en project bedrijven. Wij hebben altijd een grote voorraad infrarood panelen direct beschikbaar. Wij bieden dan ook een 24-uurs levering aan.

Wij zijn distributeur van infrarood verwarming systemen en toebehoren, zoals dimmers en thermostaten. Onze infrarood warmte panelen monteer je eenvoudig aan plafond of wand. Geschikt voor elektrisch verwarmen van woningen, kantoren en als industriële verwarming. 

Zoals assemblage loodsen, opslagruimtes, kantoor units, industrie werkplaatsen, garages, voedselindustrie, scholen, ziekenhuizen, tent en kerk verwarming. Onze infraroodstralers korte golf van EHSAFE zijn zelfs goedgekeurd voor toepassing in ATEX-zones. 

Ook voor de voedselindustrie zijn onze hygiënische en gemakkelijk te reinigen infrarood stralers geschikt. De gepolijste roestvrijstalen behuizing kan niet corroderen. Wil je meer informatie ontvangen over onze assortiment infrarood verwarming? Neem contact op.