Industriele verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Industriële verwarming

Voor industriële omgevingen is een krachtig verwarmingssysteem welke zuinig omspringt met het energievermogen onmisbaar. Een industriële verwarming van Enerco International is energiezuinig en verwarmt heel direct de objecten en het personeel in de ruimte. 

De elektrische infraroodstraler warmt namelijk niet de luchtmassa op, maar direct de objecten en mensen in het industrie gebouw. Onze industriële infrarood verwarming is daarom zeer goed in te zetten bij industrie panden. 

Zeer geschikt voor het verwarmen van een loods, magazijn, garage, industriehal of opslagruimte. Wij leveren elektrische warmtestralers infrarood aan zowel groothandels als installateurs. Ook voor warmte projecten kan je bij Enerco terecht. 

Wij zijn tevens exclusief distributeur van industriële verwarming elektrisch voor diverse fabrikanten. Wij leveren onze elektrische kort golf stralers door de gehele Benelux. Enerco heeft een grote voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

industriele-verwarming-enerco

Oplossing voor iedere soort industrie

Verwarming industriële gebouwen

Verwarming industriële gebouwen kan een dure aangelegenheid zijn. Vaak worden industrie gebouwen verwarmt met hete luchtblazers. Echter zijn industrie gebouwen vaak hoog, groot en niet goed geïsoleerd. Indien je deze vult met warme lucht waait het naar buiten. 

Enerco International heeft infrarood oplossingen voor het energiezuinig verwarmen van industrie gebouwen, namelijk de korte golf straler. Deze warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en personeel in het gebouw. Zoals de goederen, stellingen, muren en vloer.

De industriële infrarood verwarming van Enerco hebben een degelijk design en zijn daarnaast van hoge stevige kwaliteit. De infrarood lampen zijn zeer krachtig. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling, welke niet windgevoelig is. 

De korte golf straler is zeer goed in staat een zone op te warmen waar het personeel aan het werk is. Door gericht te verwarmen bespaar je direct op bedrijfskosten. De korte golf straler monteer je aan de wand of plafond. Geschikt als hoofd- of bijverwarming.

Industriële infrarood verwarming

Als groothandel regelt Enerco International de import en distributie voor meerdere merken industriële infrarood verwarming fabrikanten. Wij leveren de industriële elektrische stralers in België, Nederland en Luxemburg. Geschikt als binnen en buiten verwarming. 

Tevens leveren wij de industriële infrarood verwarming aan onze verkooppunten en dealers in de Benelux. Tot onze klantengroep behoren andere technische groothandels, aannemers en installateurs. Alsmede technische diensten en onderhoudsbedrijven. 

De korte golf stralers is verkrijgbaar als wand- of plafondverwarming. Voor gerichte werkplaats verwarmen  is de mobiele verwarming industrie een uitkomst. Zeer geschikt voor het verwarmen van werkplekken in garage, als atelier verwarming of loods verwarmen. 

Wij bieden ook aanvullende services aan, zoals project begeleiding en technische ondersteuning. Heb je interesse om onze infrarood industrie heaters op te nemen in je assortiment? Neem dan contact met Enerco op. Wij helpen je graag op weg. 

Verwarming zware industrie

De industriële elektrische verwarming is ook geschikt voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals natte, tochtige en vochtige ruimtes. Wij leveren als groothandel dan ook verwarming zware industrie. Waterdicht en stofdicht. 

Enerco heeft een speciale elektrische infrarood verwarming ontwikkeld, welke goedgekeurd is voor gebruik in ATEX-omgevingen. Onze ATEX kort golf straler, de EHSAFE heater, is de enige korte golf infraroodstraler geschikt voor ATEX-zones. 

Bespaar direct gas kosten met onze industriële verwarming bedrijven. De korte golf straler is geschikt voor meerdere toepassingen. Infrarood verwarming magazijn verwarmt niet alleen de hal, maar ook de opslaggoederen. IR stralers behoeven geen onderhoud.

De energiezuinige verwarming loods is ideaal om direct te besparen op de bedrijfskosten. De infrarood lampen gaan tenminste 5.000 tot 7.000 branduren mee. Mocht de kwarts halogeen lamp aan vervanging toe zijn, dan hoef je alleen de infraroodlamp te vervangen.