Industriele verwarming

Enerco-international

Neem nu contact op

Enerco International

Industriele verwarming

Voor industriële omgevingen is een krachtig verwarmingssysteem welke zuinig omspringt met het energievermogen onmisbaar. Een industriële verwarming van Enerco International is energiezuinig en verwarmt heel direct de objecten en het personeel in de ruimte. 

De elektrische infraroodstraler warmt namelijk niet de luchtmassa op, maar direct de objecten en mensen in het industrie gebouw. Onze industriële infrarood verwarming is daarom zeer goed in te zetten bij industrie panden. 

Zeer geschikt voor het verwarmen van een loods, magazijn, garage, industriehal of opslagruimte. Wij leveren elektrische warmtestralers infrarood aan zowel groothandels als installateurs. Ook voor warmte projecten kan je bij Enerco terecht. 

Wij zijn tevens exclusief distributeur van industriële verwarming elektrisch voor diverse fabrikanten. Wij leveren onze elektrische kort golf stralers door de gehele Benelux. Enerco heeft een grote voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

Industriële verwarming is duurzaam

Een industriele verwarming is duurzaam, goedkoop en biedt comfortabele warmte. Infrarood heater is een alternatieve verwarming voor gas.

In 2050 moeten we allemaal zonder gas verwarmen. De oplossing voor een industrieel pand is dan ook een elektrische heater met infrarood. Een infrarood heater maakt gebruik van korte golf infrarood straling, welke niet gevoelig is voor tocht. Met infrarood kachel bespaar je tot wel 80% op de bedrijfskosten. 

En dat is nog niet alles, je verwarmt de ruimte met een industrie verwarming energiezuinig en duurzaam, zonder CO2 uitstoot. De industriële verwarming van Enerco is geschikt voor verschillende toepassingen. Zoals assemblage loodsen, houtwerkplaatsen, zware industrie, opslag van goederen, voedings- en levensmiddelen industrie, ATEX-zones, garage werkplaatsen en bedrijfshallen. 

De korte golf infrarood verwarming is bovendien niet gevoelig voor tocht. Kies daarom voor de zuinige infrarood verwarming bedrijf en bespaar tot 80% op de bedrijfskosten. Bij ons is de industriële verwarming te koop voor jouw industrie pand. Vraag een offerte industriële infrarood verwarming aan.

Duurzaam verwarmen

Het duurzaam verwarmen van een industrieel gebouw is mogelijk met een infrarood verwarming van Enerco. Het verschil van een infrarood paneel en een werkplaatsverwarming op gas is namelijk dat deze niet lucht verhit, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Hierdoor bespaar je direct enorm op de stookkosten. Een infrarood verwarming bedrijfsruimte stoot in combinatie met groene stroom géén CO2 uit. 

Een heater infrarood warmt de vloer, muren, werkbanken en stellingen op. Deze houden de warmte vervolgens lang vast, waarbij de warmte niet ontsnapt door de kieren van het gebouw.  Ook weerkaatsen de infraroodstralen op de objecten, waardoor je van meerdere kanten de warmte voelt. Met een industriële verwarming heeft jouw personeel het tijdens de koude wintermaanden altijd aangenaam warm.

Industriële verwarming bedrijven

Enerco International is gespecialiseerd in industriële verwarming bedrijven. De verwarming industriële gebouwen die nog vaak gezien worden zijn de verouderde industriële warme lucht verwarming. Deze zijn totaal niet zuinig en daarnaast zeer slecht voor het milieu.

Een industrieel gebouw verwarmen met warme lucht is onbegonnen werk. Een loods is vaak hoog en niet goed geïsoleerd. Zodra je deze vult met warme lucht, verzamelt de warmte onder het plafond. Het duurt uren voordat het beneden bij het personeel is.

Daarnaast verdwijnt de warme lucht door de kieren en deuren die open en dicht gaan. Met onze elektrische industriële verwarming wordt niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten. Deze houden de warmte lange vast en weerkaatsen deze terug in de ruimte.

Oplossing voor iedere soort industrie

Werkplaats verwarmen

Hoe kan je energie zuinig werkplaats verwarmen? Goedkoop werkplaats verwarmen doe je met een heater elektrisch welke gebruikt maakt van de heerlijke infraroodstraling. Een stralingspaneel kan heel gericht een zone verwarmen, waardoor je niet de hele ruimte hoeft te voorzien van warmte. Een werkplaats verwarming infrarood is daardoor niet alleen zuinig, maar ook nog eens heel comfortabel.

Het warmtepaneel met infrarood straling geeft direct warmte, zodra je elektrische heater aanzet. Een infrarood straler heeft geen opwarmtijd, waardoor je direct geniet van de warmte. Zuinig, comfortabel en ook duurzaam. Bij een werkplaats verwarming hoef je alleen het infrarood paneel aan te zetten daar waar de warmte nodig is. Een verwarming voor werkplaats is verkrijgbaar in een monteerbaar en mobiel model.

Elektrische werkplaats verwarming

Een elektrische werkplaats verwarming monteer je eenvoudig aan de muur of het plafond. Ook is het mogelijk om de infrarood heater middels kettingen aan een rails te bevestigingen. Een mobiele elektrische werkplaats verwarming biedt uitkomst voor het personeel die geen vaste werkplek hebben. Dankzij de IPX5-klasse ook geschikt voor buitengebruik. De lichtgewicht werkplaats verwarming verplaats je eenvoudig. 

Verwarmen van werkplaats was nog nooit zo goedkoop een eenvoudig. Een loods, magazijn of bedrijfshal is vaak groot en niet goed geïsoleerd. Indien je deze ruimte verwarmt met een hete luchtblazer welke op gas werkt, ben je niet alleen veel kostbare tijd kwijt, maar ook veel geld. Verwarming voor werkplaats warmt heel gericht de werkplek op. Daardoor ben je geen hoge kosten meer kwijt aan een onzuinige werkplaats verwarming op gas. 

Werkplaats verwarming is nog goedkoper in combinatie met zonnepanelen op dak. Daardoor kan je de werkplaats verwarming direct voorzien van groene stroom. Goedkoop werkplaats verwarmen met heater infrarood is de alternatieve verwarming voor gas.

Loods verwarmen

Een loods verwarmen kan kostbaar zijn. Behalve als je kiest voor loods verwarmen zonder gas. Een heater voor loods werkt middels infraroodstralen en is zuinig in verbruik. Grote ruimte elektrisch verwarmen is goedkoop en ook nog eens gezond. Een infrarood verwarming loods zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Tijdens het verwarmingsproces van een warmtepaneel gaat weinig energie verloren. 

Bovendien komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens loods verwarmen zonder gas. Verwarming loods kent vele gezonde voordelen. Doordat elektrische verwarming loods niet de lucht verwarmt, maar direct de objecten en mensen is er geen luchtcirculatie. Er zweven daardoor geen stofdeeltje in de lucht met een loods verwarming elektrisch. Daarnaast zijn de warme stralen van heater voor loods gezond voor ons welzijn. 

Goedkoop loods verwarmen

Je wilt als bedrijf geen hoge stookkosten hebben, je wilt goedkoop loods verwarmen. Dit realiseer je met een grote ruimte elektrisch verwarmen. Een elektrische verwarming loods is efficiënt en effectief. Je kan namelijk met een loods verwarming elektrische heel gericht een zone verwarmen. Door het verwarmen van werkplaats hoef je niet de hele ruimte te verhitten. Infrarood verwarming loods biedt daarnaast instant warmte. 

Dit betekent dat zodra je de loods verwarming elektrisch aanzet, je direct de comfortabele warmte voelt. Daarnaast is de levensduur van een infrarood kachel tussen de 5 en 7 duizend branduren bij een output op vol vermogen. Reguleer de verwarming loods met een Energy Comfort Controller, waardoor de heater elektrisch nog langer mee gaat. Bovendien heeft een infrarood verwarming geen onderhoudskosten. 

Gaat er een lamp van een elektrische werkplaats verwarming kapot? Geen probleem, deze kan direct vervangen worden. Je hoeft geen hele nieuwe installatie aan te schaffen. Onze groothandel heeft namelijk een altijd reserve onderdelen op voorraad liggen. 

Bedrijfshal verwarmen

Infrarood straler is ontworpen of voor gebruik in grote ruimtes. Een bedrijfshal verwarmen is daarom geen dure klus meer. Met een korte golf heater bedrijfshal hoef je geen ingewikkeld leidingwerk aan te leggen met CV-leidingen en rookgas afvoer. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Door de hoge temperaturen kan je rekenen op een optimale verdeling van de warmte. 

Bedrijfshal elektrisch verwarmen levert je direct een besparing tot wel 80% op. Ga je een bedrijfshal bouwen? Verwarm deze gelijk met infrarood verwarming. Eenvoudig installatie en geen onderhoudskosten. Monteer de heater bij bedrijfspand verwarmen op tenminste 3 meter hoogte vanwege de hoge stralingsintensiteit. Je kan ze ook hoger ophangen in de moderne bedrijfshal, tot wel 10 meter hoog. 

Zuinig bedrijfspand verwarmen 

Zuinig bedrijfspand verwarmen met infraroodstraling. Geen dure en vieze gasgestookte blazers meer, die ook nog eens ongezond zijn. Bedrijfsruimte verwarmen met ir-straling is gezond. Bij industrie hal verwarmen komt geen luchtcirculatie meer aan de pas, waardoor het personeel geniet van een schoon klimaat met een juiste vochtigheidsgraad. Heater bedrijfshal is bovendien niet gevoelig voor tocht. 

Mochten er deuren openstaan, dan blijft de warmte op de werkplek en hebben jouw medewerkers het niet koud. Met een infrarood verwarming bedrijfsruimte profiteert jouw personeel van aangename, gezonde en duurzame warmte in de moderne bedrijfshal. Verkrijgbaar in verschillende vermogens, formaten en montage mogelijkheden. In combinatie met groene stroom kan je de bedrijfshal elektrisch verwarmen zonder CO2-uitstoot. 

Laat je een nieuwe bedrijfshal bouwen? Denk dan eens na over zonnepanelen op het dak gecombineerd met stralingspaneel. Informeer bij dé groothandel van de Benelux naar de mogelijkheden. We geven je graag advies op maat hoe industriele hal verwarmen. 

Magazijn verwarmen

Een magazijn verwarmen middels gasblazers is kostbaar en niet duurzaam. Wij hebben de oplossing voor energiezuinig magazijn verwarmen, waarbij je zowel het milieu bespaart als op de kosten. Onze elektrische verwarming magazijn is namelijk ontwikkeld voor gebruik in grote ruimtes, zoals een magazijn. De korte infraroodgolf warmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen op. 

Je kan ze eenvoudig aan het plafond of wand monteren, waardoor de goederen op temperatuur blijven. Je bedient ieder apparaat afzonderlijk en op afstand via een thermostaatregeling. Doordat infrarood niet gevoelig is voor tocht of wind, kan je ook gerust de magazijndeuren openzetten voor het laden en lossen. Zonder dat je daarbij veel warmteverlies hebt. Voor de medewerkers in het magazijn is het daardoor altijd aangenaam werken.

Infrarood verwarming magazijn

Eigenlijk is er maar één goede oplossing om een grote industrie ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood verwarming magazijn. Waarom wil je elektrische magazijn verwarming aanschaffen? Je wilt deze aanschaffen omdat je van de geld verslindende luchtblazers af wilt en duurzaam wilt verwarmen. Deze lucht verwarming magazijn werkt vaak op basis van fossiele brandstoffen. 

Bovendien geven ze vieze geuren af en maken veel lawaai. Dit is niet een prettige en goede werk atmosfeer voor het personeel. Een verwarming magazijn moet efficiënt en effectief zijn, zonder dat daarbij hoge kosten gepaard gaan. Onze werkplaats infrarood verwarming is niet alleen efficiënt in verbruik, maar is ook geurloos en verwarmt stilletjes de grote ruimte. Bespaar nog meer kosten door zonnepanelen op het bedrijfspand te plaatsen. 

Wil je meer weten over de zuinige, elektrische en duurzame industriele verwarming? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte verwarming magazijn aan. Ook kunnen we op locatie langskomen voor advies op maat. 

Verwarming industriële gebouwen

Verwarming industriële gebouwen kan een dure aangelegenheid zijn. Vaak worden industrie gebouwen verwarmt met hete luchtblazers. Echter zijn industrie gebouwen vaak hoog, groot en niet goed geïsoleerd. Indien je deze vult met warme lucht waait het naar buiten. 

Enerco International heeft infrarood oplossingen voor het energiezuinig verwarmen van industrie gebouwen, namelijk de korte golf straler. Deze warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en personeel in het gebouw. Zoals de goederen, stellingen, muren en vloer.

De industriële infrarood verwarming van Enerco hebben een degelijk design en zijn daarnaast van hoge stevige kwaliteit. De infrarood lampen zijn zeer krachtig. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling, welke niet windgevoelig is. 

De korte golf straler is zeer goed in staat een zone op te warmen waar het personeel aan het werk is. Door gericht te verwarmen bespaar je direct op bedrijfskosten. De korte golf straler monteer je aan de wand of plafond. Geschikt als hoofd- of bijverwarming.

Bij groothandel verwarming Enerco International kan je terecht voor alle soorten industriële infrarood verwarming. Van een loods verwarming tot een ATEX-zone korte golf infrarood heater. Wij zijn gespecialiseerd in het verwarmen van grote industriële ruimtes.

Als groothandel infrarood verwarming leveren wij aan technische groothandels, aannemers en installateurs. Wij zijn geen groothandel centrale verwarming, daar deze techniek milieuvervuilend is. Bij industriële verwarming gas wordt gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.

Wij zijn voorstander van groene verwarmingstechnieken en daarom bieden wij als verwarming groothandel de zuinige en duurzame elektrische industriële verwarming aan. Deze maakt gebruik van de spaarzame infrarood techniek.

In combinatie met groene stroom stoot je daarbij geen CO2 uit. Zuinig en duurzaam in gebruik. De infrarood heaters zijn geschikt voor assemblage loodsen, lichte en zware constructie loodsen, magazijnen, ATEX-zones en andere industriële gebouwen.

Verwarming zware industrie

De industriële elektrische verwarming is ook geschikt voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals natte, tochtige en vochtige ruimtes. Wij leveren als groothandel dan ook verwarming zware industrie. Waterdicht en stofdicht. 

Enerco heeft een speciale elektrische infrarood verwarming ontwikkeld, welke goedgekeurd is voor gebruik in ATEX-omgevingen. Onze ATEX kort golf straler, de EHSAFE heater, is de enige korte golf infraroodstraler geschikt voor ATEX-zones. 

Bespaar direct gas kosten met onze industriële verwarming bedrijven. De korte golf straler is geschikt voor meerdere toepassingen. Infrarood verwarming magazijn verwarmt niet alleen de hal, maar ook de opslaggoederen. IR stralers behoeven geen onderhoud.

De energiezuinige verwarming loods is ideaal om direct te besparen op de bedrijfskosten. De infrarood lampen gaan tenminste 5.000 tot 7.000 branduren mee. Mocht de kwarts halogeen lamp aan vervanging toe zijn, dan hoef je alleen de infraroodlamp te vervangen. 

Onze industriële verwarming maakt gebruik van de nieuwste infrarood technologie. Bij verwarming industriële gebouwen gebruiken wij de korte golf infrarood stralers. Deze zijn namelijk niet windgevoelig en zijn zeer goed in staat een zone gericht te verwarmen.

Bij industriële elektrische verwarming hoef je niet de hele ruimte te verwarmen om het aangenaam warm te maken voor je personeel. Alleen daar waar gewerkt wordt, zet je de magazijn of loods verwarming aan. Dit bespaart aanzienlijk in de verwarmingskosten.

Doordat gericht verwarmen hoef je niet het hele industriële gebouw te verhitten. Je bespaart met  elektrische industriële verwarming tot wel 80% op de bedrijfskosten. Daarbij komt ook dat infrarood verwarming geen onderhoud nodig heeft.

De elektrische industriële verwarming van Enerco International maken gebruik van de halogeen kwarts lampen welke tenminste 5 tot 7 duizend branduren meegaan op vol vermogen. De lampen draaien niet altijd op vermogen en zijn bovendien los vervangbaar.

Mobiele infrarood verwarming

Als groothandel regelt Enerco International de import en distributie voor meerdere merken industriële infrarood verwarming fabrikanten. Wij leveren de industriële elektrische stralers in België, Nederland en Luxemburg. Geschikt als binnen en buiten verwarming. 

Tevens leveren wij de industriële infrarood verwarming aan onze verkooppunten en dealers in de Benelux. Tot onze klantengroep behoren andere technische groothandels, aannemers en installateurs. Alsmede technische diensten en onderhoudsbedrijven. 

De korte golf stralers is verkrijgbaar als wand- of plafondverwarming. Voor gerichte werkplaats verwarmen  is de mobiele verwarming industrie een uitkomst. Zeer geschikt voor het verwarmen van werkplekken in garage, als atelier verwarming of loods verwarmen. 

Wij bieden ook aanvullende services aan, zoals project begeleiding en technische ondersteuning. Heb je interesse om onze infrarood industrie heaters op te nemen in je assortiment? Neem dan contact met Enerco op. Wij helpen je graag op weg.