Winkel verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Winkel verwarming

Een winkel verwarming is in België onmisbaar. Bij de koude wintermaanden wil je het winkelend publiek warmte geven als zij in jouw shoppingcenter zijn. Door een grote winkel te verwarmen met warme lucht is onbegonnen werk. 

Bij een goedlopende winkel zal de deur continue open en dicht gaan. Dit geeft bij traditionele kachels grote energie verliezen, omdat steeds warme massa’s warme lucht naar buiten ontsnapt. Met infrarood verwarming winkel heb je daar geen last meer van. 

De infrarood winkel verwarming warmt direct de objecten en mensen in het stralingsgebied op. Waarbij niet de lucht wordt verwarmt. Dit geeft als voordeel dat de winkelruimte zijn warmte langer vasthoudt als de deuren open gaan. Er zal weinig warmte verlies zijn. 

Enerco International levert als importeur en groothandel complete infraroodverwarming systemen. Wij zijn specialist op het gebied van infrarood verwarmingstechnieken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor verwarmen met infrarood voor jouw bouwproject.

winkel verwarming

Elektrische verwarming winkel

Met een elektrische verwarming winkel wordt de ruimte op een energiezuinige en comfortabele manier opgewarmd. Geen luchtcirculatie komt er aan de pas, maar directe warmte. Dit heeft als voordeel dat de lucht schoon is. 

Bovendien zorgt IR verwarming voor winkel ervoor dat de vochtigheidsgraad op niveau is. Wel zo prettig voor de klanten van de winkelier, maar ook voor het personeel. Geen droge ogen en een gezond binnenklimaat. 

Als distributeur is Enerco betrokken bij de warmte projecten van haar klanten. Vraag ons om advies hoe wij jouw winkel project kunnen invullen met infraroodpanelen. Enerco heeft voor alle situaties een perfecte infrarood oplossing. 

Van design verwarmingen aan de muur tot toonbank radiatoren. Voor de kassa ruimte hebben wij een speciale fiberpaneel van 0,5 mm dik en 150 watt. Deze bevestig je eenvoudig onder de toonbank, zodat het personeel altijd warme benen en voeten hebben. 

Infrarood verwarming shop

Voor infrarood verwarming shop zijn er vele mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om jouw winkel warmteproject te vervullen. Enerco International heeft naast oplossingen voor wand- of plafondverwarming ook mobiele heaters in haar assortiment.

Mobiele ir stralers zijn ideaal voor werkplekken te verwarmen bij toonbanken, kantoren of als bijverwarming voor koudere zones in de winkels. Enerco biedt als groothandel winkel infrarood verwarming een 24-uurs levering uit voorraad aan. 

Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd. Naast oplossingen voor winkelverwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij deze energiezuinige panelen. Denk hierbij aan dimmers en thermostaten.

Door het gebruik van directe infraroodstralers is deze moderne manier van verwarmen zuinig in verbruik. Je vervangt daarmee de verslindende gasgestookte heaters. Vraag Enerco naar de mogelijkheden van winkel infraroodverwarming. 

Verwarming marktkramen

Als groothandel infraroodverwarming leveren wij ook verwarming marktkramen. Dit zijn onze mobiele infraroodstralers die gericht de plekken achter de marktkramen verwarmd. De warme stralen verwarmen direct de marktkoopmannen op.

Alsmede de consumenten die aankopen doen bij de marktkramen. Ditzelfde geldt voor infrarood paneel kiosk. Met een laag vermogen is het mogelijk om de kiosken aangenaam te verwarmen. Vraag Enerco naar onze infrarood oplossingen. 

Infrarood verwarmingspanelen en stralers zijn bij Enerco International verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Monteerbare modellen aan de wand of aan het plafond of mobiele verwarming als extra warmte. Gerichte elektrische stralingskachels voor winkels. 

Naast winkel kachels leveren wij ook buiten verwarming, zoals terrasverwarmer, tent verwarming of ATEX-zones heaters voor industriële omgevingen. Maar ook voor dieren verblijven hebben wij een infrarood oplossing, zoals duivenhok verwarming.