Tent verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Tent verwarming

Elektrische verwarming tent

Enerco International is importeur en groothandel voor tent verwarming. Elektrische verwarming tent middels infrarood straling. Zowel korte golf als lange golf infrarood tent verwarming. Infrarood verwarming voor partytent en het feest kan niet meer stuk.

Van kleine party tent tot grote evenement tenten, met een infrarood verwarming verwarm je elke tent op een milieu bewuste manier. Door de tent te verwarmen met een heerlijke stralingswarmte gaat er geen vermogen verloren zoals met warme lucht. 

In tenten raden wij u aan om korte golf verwarming te gebruiken om een directe stralingswarmte te bekomen. Het grote voordeel van Infrarood verwarming is dat het geen storend lawaai maakt en geen lucht circulatie heeft met rondzwevende stofdeeltjes.

Enerco heeft een uitgebreid assortiment korte golf stralers voor intensief en professioneel gebruik van tent verwarming. Zeer geschikt om ook lokale zones te verwarmen in tenten, partytenten en voor evenementen buiten met tenten. 

tent verwarming, Kantoor groothandel Enerco

Verwarming voor in tent

Door tentverwarming toe te passen met korte golf infrarood heaters van Enerco bespaar je jaarlijks flink op de gaskosten. De elektrische kachel maakt gebruik van infrarood straling, welke direct de objecten en personen in de partytent opwarmen. 

Er komt geen luchtblazer aan de pas. Doordat niet de lucht wordt verwarmd verlies je geen kostbare warmte. De korte golf straler is ideaal als verwarming voor in tent. De gezonde infrarood straling is niet gevoelig voor tocht of windbewegingen. 

Wij hebben als groothandel een groot assortiment infrarood tentverwarming. Voor iedere tent hebben wij infrarood oplossingen. Wij leveren rechtstreeks uit onze grote voorraad, waardoor wij een vlotte leveringen kunnen garanderen. 

Goedkope tentverwarming voor evenementen binnen en buiten. Onze buiten verwarming is ook geschikt als terrasverwarmer. Het voordeel van infrarood verwarming is dat deze ook veilig in gesloten ruimtes toepast kan worden, in tegenstelling tot gasgestookte heaters. 

Heater in partytent

Als distributeur leveren wij aan onze tentverwarming aan onze verkooppunten. Alsmede rechtstreekse levering aan installateurs en technische groothandels. Voor grote projecten van tentverwarming denken wij mee. Onze adviseurs geven je deskundig advies. 

Voor heater in partytent, voor grote en kleine tenten. Groothandel voor infrarood verwarming voor tenten in de Benelux. Onze technische specialisten verzorgen projectplannen. Indien gewenst verzorgen wij de implementatie van onze tentverwarming. 

Sinds 2006 is Enerco International producent van infrarood systemen. Wij hebben daarom een ruime keuze voor jouw specifieke warmte project. Wij leveren de energiezuinige verwarming producten in België, Nederland en Luxemburg. 

Wij hanteren een grote voorraad in ons magazijn. Daardoor garanderen wij een 24-uurs levering. Neem contact op voor het bespreken van gunstige inkoopprijzen. Wellicht wil je ook dealer worden van onze IR stralers en infrarood panelen? Neem dan contact op.

Verwarming in tent

Verwarming in tent is in België of Nederland niet meer weg te denken. Daardoor kunnen evenementen het hele jaar door plaatsvinden. Een evenement verwarmen levert geld op, want de gasten hebben het heerlijk warm. 

De korte golf infrarood stralers leveren gezonde warmte op. Vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV. Ze zijn niet gevoelig voor wind en warmen direct de gasten op. Geschikt voor bedrijfsfeesten, grote evenementen, horeca en beurzen. 

Wil je leverancier worden van onze infrarood tentverwarming? Dat is heel goed mogelijk. Neem contact met Enerco International. Wij vertellen je graag alles over onze infrarood producten en toebehoren, zoals thermostaten en dimmers. 

Naast onze tentverwarming leveren wij ook andere producten, zoals winkel verwarming, dieren verwarming, woning verwarming en zelfs kerk verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw project te verwarmen met infrarood.