Woning verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Woning verwarming

Gezond en duurzaam woning verwarmen met infrarood verwarming. Enerco International is importeur en groothandel voor de Benelux in woning verwarming infrarood. Deze exclusieve infraroodverwarming leveren wij aan installateurs, aannemers en technische groothandels. 

Duurzaam verwarmen woning is populair, we moeten immers allemaal van het gas af. Onze efficiënte en energiezuinige infrarood panelen voor woningen hebben wij dan ook in ons assortiment. In verschillende vormen, maten en wattages. 

Infrarood woning verwarming is bijvoorbeeld verkrijgbaar als een glazen schilderij verwarming of een metalen warmtepaneel met eigen foto afdruk. Een woonkamer wordt op deze wijze verwarmt met een mooi stuk design aan de muur.

Voor in de badkamer, hal of living is een spiegel infrarood paneel ook uitermate geschikt als woningverwarming. De infrarood spiegel panelen zijn verkrijgbaar met of zonder bijpassend frame en eventueel met led-verlichting. Geschikt voor installatie aan de wand of plafond.

Mooiste foto's op infrarood panelen laten plaatsen

Infrarood verwarming living

Infrarood panelen van Enerco zijn in te zetten in goed geïsoleerde woningen, maar ook in ruimtes met een lagere isolatiewaarde. Met infrarood verwarming living bespaar je jaarlijks op de energiekosten. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project.

Woning elektrisch verwarmen met infrarood is zuinig, milieuvriendelijk en in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. Geen verwarming woonkamer met fossiele brandstoffen. Infrarood panelen zijn in vele designs verkrijgbaar voor wand- of plafondmontage.

Infrarood is een andere manier van woonkamer verwarmen. Geen convectie warmte middels radiatoren of convectoren van centrale verwarming. Maar stralingswarmte via infraroodpanelen. De warmtepanelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. 

Infraroodverwarming woning als hoofdverwarming of bijverwarming. De infrarood verwarming woonkamer warmen de objecten die zich in de ruimte bevinden op. De objecten geven de warmte weer af in de ruimte, waardoor een comfortabele temperatuur ontstaat.

Badkamer verwarming

Een badkamer verwarming is onmisbaar. Een veel geziene combinatie is een spiegel infrarood paneel met handdoekdroger. Altijd warme badkamer, geen beslagen spiegel en droge handdoeken. Een elektrische verwarming badkamer zorgt voor schimmelvrije muren.

Naast de infrarood verwarming badkamer staat een verwarming design woonkamer beeldschoon. De infrarood panelen van Enerco zijn slechts 2 tot 3 cm en daardoor ruimtebesparend. Leverbaar in alle RAL kleuren, als spiegel paneel en schilderij verwarming.

Alle warmtepanelen van Enerco zijn uit voorraad leverbaar. We hebben hierdoor een snelle uitlevering aan onze dealers en installateurs. De woning infraroodpanelen staan in onze prijscatalogus en zijn voorzien van hoogwaardige keuringen en certificaten.

Het oppervlak van de IR verwarming is verkrijgbaar in gehard ESG-H veiligheidsglas of metaal uitvoering met poedercoat laag. Standaard worden de panelen zonder frame geleverd. Wij vertellen je graag meer over de opties van woning verwarming. 

Infrarood verwarming voor slaapkamer

Enerco International levert als distributeur ook infrarood verwarming voor slaapkamer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren als bijverwarming slaapkamer. Of als pas spiegel verwarming. Een elektrische verwarming babykamer zorgt voor de juiste vochtigheidsgraad. 

Daardoor genieten jouw klanten van een gezond binnenklimaat en een betere nachtrust. Door elektrisch verwarmen draag je bij aan beter milieu. Bovendien zijn onze hoge kwaliteit panelen energiezuinig, behoeven geen onderhoud en de installatie is snel. 

Enerco verzorgt de distributie van infrarood woning verwarming. Voor meer informatie en de mogelijkheden met infraroodverwarming kan je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee in de beste infrarood oplossingen voor jouw woonproject.

Wij ontvangen wekelijks zendingen van Welltherm, Alkari en Ecaros met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infrarood panelen aan jou verzekerd. Neem contact met ons op voor jouw infrarood project.