Kerk verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Kerk verwarming

Kerk verwarming met infrarood straling is de beste manier om deze ruimte van warmte te voorzien. Kerkgebouwen zijn meestal hoog en zeer moeilijk te verwarmen met conventionele verwarmingssystemen. 

Een infraroodverwarming zorgt ervoor dat je zonder de enorme massa lucht op te warmen toch een aangename warmte ervaart in de kerk. Voor kerken wordt aanbevolen om de korte golf infraroodstraler te gebruiken, zodat je over een instant warmte beschikt. 

De kerk verwarming met infrarood straling is direct warm, zodra je deze aanzet. De kerk infrarood panelen van Enerco International zijn specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van kerken en historische gebouwen. 

Naast kerk verwarming zijn de heaters geschikt voor het opwarmen van kapel of koor ruimtes. Enerco levert infrarood oplossingen voor kerkbank kachels op een efficiënte en zuinige manier. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

industriele verwarming

Verwarmen van een kerk

Bij veel kerken zijn de verwarmingskosten de grootste kostenpost. Dit wordt veroorzaakt door de verkeerde manier van verwarmen van een kerk. Dankzij onze jarenlange ervaring met kerkverwarming, heeft Enerco voor ieder historisch gebouw een infrarood oplossing. 

Door met infraoord stralers kerken te verwarmen, dalen de stookkosten enorm. Je hoeft namelijk niet de hele massa lucht te verwarmen, maar enkele de kerkgangers. Infrarood heaters zijn in staat om zeer gericht een zone of deel van de kerk te verwarmen. 

De korte golf stralen geven een direct warmte. Het verwarmen van een kerk met korte golf infraroodstraling is de meeste energiezuinige verwarming oplossing. Bovendien genieten de kerkgangers direct van een schoon binnenklimaat. 

Er is namelijk geen luchtcirculatie, waardoor de lucht schoon blijft van stofdeeltjes en bacteriën. Enerco is groothandel van IR verwarmingen en toebehoren. Leg ons jouw warmteproject voor en wij voorzien je van gedegen advies over kerkverwarming. 

Infrarood verwarming voor kerk

Enerco International is importeur en distributeur van infrarood verwarming voor kerken. Via onze verkooppunten zijn de kerk infrarood panelen verkrijgbaar. Als groothandel leveren wij direct aan installateurs, projecten en technische groothandels. 

Door onze grote voorraad en wekelijkse leveringen van onze fabrikanten kunnen wij een snelle levering garanderen. Bovendien zijn onze adviseurs op de hoogte van ons complete productportfolio en de bijbehorende specificaties.

Of het nu gaat om stralingsverwarming met korte of lange golf, wij hebben voor iedere kerk, kathedraal of koorruimte een passende infrarood oplossing. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en zijn altijd op zoek naar de beste technologie voor kerkverwarming.

De korte golf stralers maken gebruik van de duurzame halogeen lampen, welke apart te verwisselen zijn als ze na tenminste 7.000 branduren op zijn. Je hoeft dus niet de hele infrarood verwarming voor kerk te vervangen. 

Infrarood verwarming kathedraal

Sinds 2006 is Enerco al actief op het gebied van verwarmen met de gezonde infrarood straling. Wij hebben ons dan ook bewezen als betrouwbare partner. Voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers. 

De installateurs ondersteunen wij naast gratis advies met een snelle levering. Bij Enerco leveren wij enkele en alleen hoge kwaliteit. Voor infrarood verwarming kathedraal en verwarming kapel. Maar ook voor buiten verwarming of woning verwarming. 

Wij zijn importeur van grote merken als Star Progetti korte golf stralers en infrarood panelen van Welltherm, Alkari of Ecaros. Via onze verkoopkanalen distribueren wij onze IR verwarming en toebehoren, zoals thermostaten, relaiskasten en dimmers. 

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming voor kerk, kapel, kathedraal of ander historisch gebouw? Neem dan contact op met groothandel Enerco International. Wij staan je graag bij met advies voor jouw warmteproject.