Oplossingen

Enerco-international

Neem nu contact op

Enerco International

Oplossingen

Infrarood oplossingen

Infrarood verwarming is op vele plekken en locaties inzetbaar. Enerco International biedt dan ook vele infrarood oplossingen voor jouw warmteproject. Van moderne nieuwbouw woning tot een renovatie project. Van industriële verwarming tot dieren verwarming. 

Infrarood verwarming wordt vaak vergeleken met de warmte van de zon. Het is de energie die is gevangen in straling die zicht in het niet zichtbare spectrum bevindt. Namelijk het infrarode spectrum. Deze straling heeft een vergelijkbare samenstelling als de zonnestralen. 

Hierdoor ontstaat een zeer aangename manier van verwarmen, waarbij de infrarood straling direct de objecten in de ruimte verwarmen in plaats van de lucht. De objecten houden de warmte lang vast. Bovendien weerkaatsen de infrarood stralen op bijna alles in de ruimte. 

Als importeur en groothandel infrarood verwarming bieden wij verschillende infrarood oplossingen aan. Geschikt voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële verwarming. Ook geschikt voor buiten verwarming als ATEX-zones, tent verwarming of terrasverwarmer. 

Oplossing nodig, spiegel met verwarming

infrarood garage pro

Oplossingen infrarood verwarming

Toepassing infrarode straling

Enerco International biedt als distributeur en groothandel vele oplossingen infrarood verwarming. De toepassing infrarode straling is breed. Voor woningen en kantoren zijn de lange golf infrarood verwarming oplossingen ideaal. Het biedt aangename warmte. 

De infrarood panelen die Enerco in haar brede assortiment heeft zijn van hoge Duitse kwaliteit. Dit betekent een hoog rendement tegen zo laag mogelijke verbruikskosten. Voor woning verwarming zijn er vele infrarood oplossingen voor jouw warmteproject. 

Zoals een krijtbord keuken paneel of een infrarood verwarming met eigen foto erop afgedrukt. Een spiegel infrarood verwarming in de woonkamer of badkamer en een kleuren paneel in de kinderkamer. Een plafondverwarming met verlichting op kantoor. 

Vraag de groothandel Enerco om advies voor de oplossingen infrarood verwarming voor jouw project. 

Industrie verwarming

Ook voor industriële projecten hebben wij zuinige oplossingen. Energiezuinig een loods verwarmen, werkplaats verwarming of het magazijn verwarmen met een infrarood heater. Een bedrijfshal elektrisch verwarmen is de toekomst. We moeten allemaal overstappen van gas naar elektriciteit. Een heater voor loods of bedrijfsruimte is ook nog voordeliger dan een gasverwarming.

Horeca verwarming en terrasverwarmer

Enerco heeft horeca terrasheater, horeca terrasverwarming en hybride infrarood panelen. De populaire heater infrarood in combinatie met horeca terras verlichting is een best-seller.

badkamer infrarood met schilderij

Infrarood techniek

Infrarood vloerverwarming

Voor alle infrarood oplossingen geldt dat er een halfgeleider materiaal wordt gebruikt om elektrische energie om te zetten in infrarood straling. In het geval van infrarood panelen wordt er vaak een carbon infrarood techniek toegepast als oplossingen. 

Dit is een koolstofvezel waar elektriciteit doorheen wordt geleid om infrarood straling op te wekken. De achterzijde van het paneel wordt geïsoleerd en aan de voorzijde wordt een oppervlakte paneel aangebracht. De infrarood verwarming is gemaakt van metaal of glas. 

Door de isolatie aan de achterzijde van het infrarood paneel kan er geen oververhitting ontstaan en straalt bovendien de warmte aan de voorzijde uit. Bij Infrarood vloerverwarming oplossingen is een vergelijkbare carbon vezel gevangen tussen 2 lagen PE folie. 

Ook hier wordt infrarood straling opgewekt door stroom door de carbon vezel te geleiden. De infrarood mesh mat is zeer dun, slechts 0,3 mm en dus overal toe te passen. Vaak zien we een infrarood vloerverwarming als badkamer verwarming. Ook bij een kantoorverwarming kunnen wij infrarood vloerverwarming neerleggen, zoals bijvoorbeeld in een serre, atrium of bedrijfsrestaurant. Natuurlijk kan dit in combinatie met kunst verwarming, muurverwarming en nano infrarood panelen. Ook mooi voor in een atrium is een schilderij verwarming.

Kom naar de groothandel Belgie, een groothandel techniek en importeur op het gebied van verwarming.

Infrarood korte golf of lange golf

Lange golf infrarood panelen

Bij oplossingen infrarood verwarming heb je de keuze tussen een infrarood korte golf of lange golf straling. De lange golf infrarood straling wordt uitgezonden door warmtepanelen. De lange golf infrarood panelen worden tussen de 85 tot 120°C. 

Lange golf infrarood straling reikt verder en warmt direct de objecten en mensen op. Infrarood panelen worden vooral binnen toegepast. Groot voordeel van lange golf infrarood verwarming is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld waardoor een comfortabel klimaat ontstaat. 

Korte golf infrarood verwarming heeft een diepere werking en is niet gevoelig voor wind of tocht. Bij infraroodstralers korte golf wordt vaak een halogeen of kwartslamp gebruikt. Zoals bij terrasverwarmer. Dit type verwarming heeft vaak een rode gloed en voelt intens aan. 

De infraroodstraler biedt instant warmte en werkt ook buiten, bij open terrassen en industriële panden met slechte isolatie. Heatstrips worden rond de 150°C en de industriële verwarming tussen de 300 en 750°C. Goede infrarood oplossing voor lokaal verwarmen. 

Koop infrarood panelen bij de groothandel infrarood verwarming België. Ook geschikt als kerk verwarming of duivenhok verwarming 

Infrarood verwarming ervaringen van onze klanten kunnen wij met je delen. De klanten van de infrarood verwarming hebben een klanttevredenheid van 92%.