Ecaros

Neem nu contact op

Enerco International

Ecaros

Enerco International levert Ecaros infrarood paneel in diverse maten, uitvoeringen en wattages. De goede prijs en kwaliteit verhouding van deze infrarood verwarming maakt het vervolgens een populair item bij onze klanten en wederverkopers. 

De warmtepanelen zijn leverbaar in glas of metaal uitvoering. In alle RAL-kleuren en zelfs met een bedrukking. Ecaros infrarood paneel is van hoge Duitse kwaliteit en geeft daardoor een hoge warmte af. Je bespaart al snel 30 tot 50% op de verwarmingskosten. 

In combinatie met een geïntegreerde thermostaat zijn de IR systemen nog zuiniger in verbruik. Enerco levert de Duitse infrarood panelen aan zorgvuldig geselecteerde wederverkopers in Nederland, België en Luxemburg, zie onze verkooppunten. 

Onze infrarood producten worden via technische groothandels en installateurs ook geleverd aan consumenten. Alsmede sanitair bedrijven, bouwbedrijven en aannemers leveren onze infrarood verwarming in projecten.

Ecaros voor particulieren en bedrijven

Distributeur Ecaros

Wij zijn in Nederland en België de importeur en distributeur Ecaros infrarood verwarming. De infrarood panelen worden bij Ecaros Duitsland gefabriceerd volgens de hoogste normen. Ze zijn dan ook onderhevig aan de zwaarste keuringen in de verwarmingsbranche. 

De infrarood panelen zijn voorzien van hoge Duitse kwaliteit keurmerken, zoals Made in Germany, TÜV-GS keurmerk voor de metalen panelen en VDE voor de glazen infrarood verwarming. Met deze hoge keurmerken ben je verzekerd van de beste verwarming. 

Het infrarood paneel van glas is gemaakt van hoogwaardig gehard veiligheidsglas. De glasdikte is 4 mm. Het glas is minder gevoelig voor stoten en aanrakingen, maar is wel zeer dun en licht in gewicht. Het warmtepaneel is 2,7 cm dun en daardoor ruimtebesparend. 

Dankzij de IPX4 klasse is de infrarood verwarming spatwaterdicht. Als distributeur Ecaros hebben wij een grote voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Wekelijks ontvangen wij van Ecaros Duitsland zendingen, waardoor een vlotte levering aan jouw klanten is gegarandeerd. 

Ecaros infrarood verwarming

Ecaros infrarood verwarming is zeer goed geprijsd en past dan ook zeker in ons assortiment van hoge kwaliteit verwarming. Geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Wij bieden dan ook infrarood oplossingen voor woning verwarming, zoals in de woonkamer of badkamer. 

Ook voor toepassing bij bedrijven, zoals kantoor en winkel verwarming. De mogelijkheden van verwarmen met infrarood zijn zeer groot. De Ecaros infrarood verwarming is één van de best presterende infrarood heaters die op de markt verkrijgbaar is. 

Ze staan garant voor een laag verbruik en een zeer lange levensduur. Standaard ontvang je een Ecaros garantie van maar liefst drie jaar! Daar komt bij dat een infraroodverwarming geen onderhoud nodig heeft, aangezien er geen draaiende onderdelen zijn die kapot gaan. 

Verwarmen met infrarood is de toekomst. Gasloos verwarmen met infrarood en in combinatie met groene stroom. Geen CO2 uitstoot, gezond binnenklimaat, zuinig in verbruik en eenvoudige installatie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw warmteproject. 

Groothandel Ecaros

Infrarood panelen worden gemaakt van metaal of glas. Enerco International is groothandel Ecaros. Eén van de favoriete onder dit merk is de Ecaros infrarood spiegel. Deze zien we vaak terug als badkamer verwarming. Het warmtepaneel is gemaakt van veiligheidsglas en is spatwaterdicht.

De metalen Ecaros infrarood panelen zijn ook erg populair voor toepassing bij woningen en kantoren. De infrarood verwarming heeft een metalen behuizing, welke is afgewerkt met een witte poedercoat laag in de RAL kleur 9003, wit. Met of zonder frame. 

De warmte panelen zijn ook leverbaar in alle RAL kleuren, zowel de glazen als metalen uitvoering. Eventueel met een afbeelding of foto afdruk. Download onze catalogus waarin de diverse formaten, wattages en moddelen vermeld staan. Alsmede andere merken. 

Als groothandel Ecaros regelen wij de import en distributie van deze prachtige warmtepanelen. Daarnaast voorzien wij in ondersteuning van het dealer netwerk in de ganse Benelux. Wil je ook dealer worden van onze IR panelen? Neem contact met ons op.