Duivenhok verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Duivenhok verwarming

Importeur en groothandel Enerco International heeft voor iedere situatie infrarood oplossingen. Voor dieren hebben wij speciale duivenhok verwarming ontwikkeld. Met infrarood verwarming krijgen de spieren van de duif een betere doorbloeding. 

De gezondheid van een duif is enorm belangrijk voor zijn prestaties. Een duif is zo gezond als haar hok. Een infrarood verwarming is daarom de ideale oplossing voor het verwarmen, maar vooral ontvochtigen van duivenhokken. 

Door de intense infrarood warmte krijgen duiven ook sneller hun vorm terug en profiteren ze bij de volgende vlucht van betere vliegprestaties. Met infrarood verwarming van Enerco genieten de duiven van een constante temperatuur en perfecte vochtigheidsgraad. 

In de winter houd je de vorst buiten de duivenhokken en dat zonder lucht of stofcirculatie. Daardoor voelen duiven zich prettig. Zij ervaren de infrarood warmte zoals de warmte van de zon. Wil je meer weten over onze duivenhok verwarming? Neem contact op. 

terrasverwarmer

Duivenhok infrarood verwarming

Met een duivenhok infrarood verwarming kan je de duiven gezond houden. Infrarood warmte is goed voor de bloed circulatie van de duiven. Daarnaast herstellen spieren sneller door de intense warmte en ontwikkelen spiermasse beter. Daardoor presteren duiven beter. 

Een duivenhok infrarood verwarming zorgt voor gezonde en fitte duiven en laat de kampioenen schitteren. Infrarood verwarming verhoogt het welzijn van de dieren. Dankzij de infrarood dieren verwarming voelen duiven zich sterker en hebben minder antibiotica nodig. Het weer in België is niet altijd ideaal voor de dierenwereld. 

Een duif die na een lange vlucht koud en doorweekt thuiskomt heeft een grote kans om ziek te worden. Gevolg is dat de duif vaak wordt behandeld met antibiotica. Maar met een infraroodverwarming in het hok kan de duif zich op een natuurlijke manier drogen.

Duiven ervaren de duivenhok infrarood verwarming zoals de warmte van de zonnestralen. Dit resulteert weer in een betere doorbloeding in het spierweefsel waardoor ze sneller herstellen na een lange vlucht. 

Verwarming duivenhok

Met een verwarming duivenhok genieten de dieren van de heerlijke warmte en de eigenaar van een lage energierekening. Met infrarood kan je namelijk een duivenhoek goedkoop verwarmen. Infrarood verwarming werkt anders dan een luchtverwarming. 

Het warmt niet de lucht op, maar direct de objecten, mens en dier. De wanden en vloer houden de warme lang vast, waardoor de duiven in het duivenhok van alle kanten de heerlijke warmte voelen. Een koude natte duif warmt zich snel op bij de IR panelen.

Duiven hokken verwarmen met infrarood straling is niet alleen goed voor de gezondheid van de duiven, maar is ook nog eens duurzaam verwarmen. Infraroodverwarming in combinatie met groene stroom stoot geen CO2 uit. 

Enerco International biedt verschillende soorten infrarood panelen aan voor duivenhokken. In diverse uitvoeringen, wattages en afmetingen. Onze infrarood expert geven je graag meer uitleg en advies voor jouw duivenhok warmte project. Neem gerust contact met ons op.

Verwarming voor duivenhok

Enerco International heeft als importeur infrarood panelen een uitgebreid gamma. Wij distribueren onze verwarming voor duivenhok door de gehele Benelux. Dankzij ons grote magazijn kunnen wij een snelle levering van diverse merken beloven voor jouw klanten. 

Dankzij een infrarood duivenhok verwarming verbetert de bevruchting duiven. Vooral oudere duiven kunnen de infrarood warmte ten aanzien van de bevruchting zeker waarderen. Dit betaalt zich uit in goed bevruchte eitjes. 

In de wintermaanden bevordert infrarood verwarming en bijkomende lichtbron het paringsgedrag van de duiven. Het is namelijk aangenaam vertoeven voor de duiven onder de infrarood verwarming die net zoals de zon werkt. 

Zij voelen de straling aan zoals de warmte van de zonnestralen. Daardoor verkrijgen ze een betere doorbloeding en een hogere paringsdrang. Wil je advies ontvangen voor jouw duivenhoek verwarmingsproject? Neem dan vrijblijvend contact met Enerco op.