Alkari

Neem nu contact op

Enerco International

Alkari

Wij zijn importeur en distributeur van het Alkari infrarood paneel. Dit merk is een low budget infrarood verwarming van hoge Duitse kwaliteit. Het verwarmingselement is gemaakt van koolstofvezel met nikkel en toepassing van Nano technologie. 

Dit verwarmingselement wordt toegepast bij alle Alkari infrarood panelen. Enerco International is importeur van de basis uitvoering van deze panelen. De infrarood verwarming is vervolgens verkrijgbaar in twee modellen. 

De metalen Alkari basic infrarood paneel in de kleur zwart of wit. En als hybride verwarming. Deze unieke elementen combineren de stralingswarmte met convectie. Je ervaart direct het warmtegevoel door de luchtverwarming alsmede de objecten welke de infrarood warmte lang vasthouden.  

De basis infrarood panelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage en verkrijgbaar in zes formaten en vermogens. Daardoor zit er altijd wel een geschikt Alkari infrarood paneel bij voor jouw klant. Voor iedere ruimte hebben wij dan ook infrarood oplossingen. 

Verwarming met krijtbord

Groothandel infrarood verwarming

Enerco International is groothandel infrarood verwarming van diverse hoogstaande merken, waaronder de Alkari infrarood panelen. Alsmede de Duitse Welltherm infrarood verwarming en Ecaros warmtepanelen. 

Ook leveren wij via de groothandel industriële verwarming elementen van het Italiaanse merk Star Progetti. Alle infrarood verwarmingen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit, bevatten diverse Europese keurmerken en zijn energiezuinig in verbruik. 

De Alkari infrarood panelen worden toegepast als woning verwarming en voor het verwarmen van kantoren. De zwarte metalen uitvoering is een verwarming en krijtbord in één toestel. Het oppervlak is gemaakt van hoogwaardig zwart mat gelakt metaal. 

Dit maakt het infrarood paneel robuust, maar ook elegant. Het paneel kan je met krijt beschrijven, net als een echts schoolbord. Ook ideaal voor het gebruik op kantoren als een brainstormbord. De ITC versie is voorzien van een ingebouwde thermostaat. 

Alkari basic infrarood paneel RAL 9016

De Alkari basic infrarood paneel RAL 9016 zijn de witte panelen welke in 6 verschillende formaten leverbaar zijn via onze groothandel. De Alkari reeks combineert betaalbaarheid met eenvoud en universele toepasbaarheid. 

De infrarood panelen hebben een universeel ophangsysteem, waardoor installatie eenvoudig en veilig is. Je kan het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur installeren. Ook geschikt als plafondverwarming. Met of zonder frame leverbaar.

Dankzij de IP44 klasse is het Alkari infrarood paneel spatwaterdicht en veilig in de badkamer of andere vochtige ruimte te gebruiken. Alkari staat voor een hoge Duitse kwaliteit verwarming met lange golf infrarood straling tegen een scherpe prijs. 

Verwarming via infrarood is de toekomst, aangezien je in combinatie met groene stroom duurzaam bent. Je stoot geen CO2 uit en bespaart direct op de stookkosten. Infrarood verwarming heeft daarnaast geen onderhoud nodig. 

Infrarood verwarming living

De Alkari infrarood verwarming is gemaakt van metaal. Dankzij het slanke ontwerp van 2,0 cm zijn ze ruimte besparend en door de semi matte kleur wit of zwart onopvallend. De panelen zijn geschikt voor meerdere toepassingen in woningbouw en utilitair bouw. 

Bijvoorbeeld als infrarood verwarming living of infrarood verwarming keuken. Als groothandel Alkari infrarood panelen leveren wij direct aan installateurs, bouwbedrijven, badkamer leveranciers en technische groothandels. 

Via onze verkooppunten bereiken de panelen de consumenten. Naast levering biedt Enerco International ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Zoals dropshipping naar eindklanten, project begeleiding en installatie advies. 

Wij hebben een grote voorraad infrarood panelen waardoor wij snel aan onze klanten kunnen leveren. Geregeld ontvangen wij leveringen met de basic panelen en hybride verwarming. Daardoor kunnen wij snel uit voorraad leveren.