Dieren verwarming

Neem nu contact op

Enerco International

Dieren verwarming

Efficiënt en duurzaam verwarmen van dierenverblijven met de korte golf infrarood stralers. Deze krachtige stralers brengen de warmte letterlijk daar waar deze nodig is. Een dieren verwarming levert niet alleen warmte, maar houdt ook de vochtigheidsgraad op niveau.

Een infrarood dieren verwarming is goedkoop. Afhankelijk van het stroomtarief, liggen de verbruikskosten tussen de 0,10 en 0,25 euro per uur. In vergelijking met een diesel kachel die al snel 2,95 euro per uur verspild is infrarood verwarming zelfs erg zuinig. 

Daarnaast heb je met een infrarood verwarming veel minder wattage nodig dan bij een elektrische warmte blazer. Welke onnodig lucht verwarmt, vaak tot zelfs 75% minder. Korte golf infrarood stralers voor het verwarmen van dieren verblijven. 

De infrarood straling is ook goed voor dieren. Het ontspant de spieren en zorgt voor een snellere herstelperiode bij een blessure. Tevens verbetert het de bloeddoorstroming van de dieren. Er is geen luchtcirculatie, maar directe stralingswarmte. 

winkel verwarming

Paardenstal verwarming

Enerco International is groothandel en distributeur van verschillende soorten infrarood verwarming. Zoals paardenstal verwarming wat een gezond en warm klimaat oplevert. Juiste luchtvochtigheid en na inspanning een aangename omgeving om uit te rusten. 

Een infrarood thermium paard is een omgeving waar de paarden worden blootgesteld aan infraroodstralen in het spectrum van 10.000 nm. Dit zorgt vervolgens voor een snellere herstelperiode van de spieren en een betere doorbloeding. 

Voor paarden die lijden aan artrose of gewrichtspijnen is de infrarood straling aangenaam. Het is al een warmtetherapie voor paarden en andere dieren. De paarden infrarood solarium is ideaal om het paard te drogen nadat het gewassen is of buiten in de regen heeft gereden.

De elektrische dieren verwarming werkt middels de korte infrarood golf en is vele malen sneller dan een conventionele kachel. Zoals met een lucht verhitter of luchtblazers. En bovendien veel goedkoper. Neem contact op met Enerco voor meer informatie. 

Elektrisch verwarmen dierenverblijf

Door elektrisch verwarmen dierenverblijf is het mogelijk om niet de hele ruimte te verwarmen, maar alleen de zones waar de warmte nodig is. Bijvoorbeeld een zone in de paardenstal of gebruik het als hondenhok verwarming. 

Elektrisch verwarmen dierenverblijf is mogelijk met onze vorstvrije infrarood verwarming. Verkrijgbaar in diverse vermogens. De te verwarmen ruimte en de gewenste temperatuur bepalen mede de keuze in het vermogen van de infraroodstraler. 

In ons assortiment zijn systemen van diverse uitvoeringen en wattages opgenomen. Voor pluimvee verwarming is infrarood straling ideaal. Het zorgt voor een comfortabele en constante temperatuur verdeling. Dit is precies wat pluimvee nodig heeft. 

Bovendien blijft de luchtvochtigheid ook in balans. De Enerco elektrische dieren verwarming is verkrijgbaar via onze groothandel of onze verkooppunten. Heb je vragen over onze infrarood oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Infrarood verwarming dierenverblijf

Infrarood verwarming dierenverblijf is er in diverse uitvoeringen en wattages. Zo kan je kiezen voor heaters die je bevestigt aan wanden of het plafond. Ook zijn er stralers geschikt voor pendelmontage aan kettingen of staaldraad. 

Tevens heeft Enerco ook vrijstaande modellen. Je kan bij ons terecht voor alle benodigde accessoires en bevestiging materialen voor de dieren verwarming. Voor pluimvee stallen, paarden verblijven, hondenhok verwarming of duivenhok verwarming. 

Enerco International levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in zowel Nederland als België. Met ons uitgebreide aanbod zit er altijd wel een geschikte dieren kachel bij voor jouw situatie. Wij geven ook advies bij het maken van de juiste keuze. 

Onze adviseurs geven je graag informatie over specificaties als merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogensklasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijg je een goed beeld van de exemplaren die aan jouw eisen en behoeften voldoen.