Star Progetti

Star Progetti infrarood korte golf

Het Italiaanse merk Star Progetti is de Rolls Royce onder de infrarood korte golf stralers. Star Progetti levert zowel krachtige horeca terrasheater als industriële verwarming producten. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor kwaliteit met een infrarood heater buiten of serre verwarming. De vraag naar moderne infrarood terrasverwarming neemt toe. 

Star Progetti combineert de hoge kwaliteit design heaters met de nieuwste infrarood technologie. Het resultaat is een prachtige terrasverwarming met aangename infrarood warmte en een zuinig verbruik. Binnen één seconde verwarmt deze heater het terras. Het voordeel van korte golf infrarode straling is dat deze niet gevoelig is voor wind. 

Bovendien mogen infrarood stralers ook in afgesloten ruimtes gebruikt worden, zoals een partytent of tuinoverkapping. Dit is niet het geval met een gasgestookte terrasverwarming. Dankzij de kwaliteiten die deze infrarood korte golf heaters bezitten, is het een geliefd product onder de horeca België. Zoals de Star Progetti infrarood horeca terras verlichting.

Soorten terrasverwarming

Star Progetti levert diverse soorten terrasverwarming en veranda verwarming. Dankzij de titaan spiegel en sterke Golden Tube lampen heb je met een Heliosa992 van 1500 watt een krachtige terrasverwarming die een oppervlak van 15 m2 met gemak verwarmt. Met de grotere modellen kan je terrassen van 25 m2 of meer comfortabel en direct verwarmen.

De terraskachel elektrisch kan je ook heel goed gebruiken om binnenruimtes of half gesloten ruimtes te verwarmen. Denk hierbij aan een serre, patio of veranda. Een infrarood verwarming serre maakt gebruik van de korte golf of midden golf infrarode straling. Ook hierbij geldt, dat deze instant warmte geeft zodra je de serre verwarming elektrisch aanzet. 

De infrarood terrasverwarming gamma is zeer uitgebreid qua keuze in uitvoering, vermogen en afmeting. Van een krachtige horeca terrasverwarming en tot een inbouw terrasverwarming. Wil je ook jouw (horeca)terras verwarmen met de aangename infrarode straling? Vraag dan gratis een offerte aan bij de groothandel België, Enerco International. 

Luxe terrasverwarming en heaters voor Horeca België

Industriële verwarming Star Progetti

In het assortiment van Star Progetti is ook de uitstekende industriële verwarming serie opgenomen. Net zoals de horeca terrasverwarming is deze heater infrarood zeer zuinig in verbruik. De Helios titan Star Progetti is een krachtige industriële infrarood verwarming. De unieke spiegel in de heater zorgt voor een hoge en efficiënte warmte opbrengst. 

Je hebt daardoor minder vermogen nodig om grote oppervlakten te verwarmen. De Heliosa titan Star Progetti is verkrijgbaar als inbouw- of opbouwmodel. De industriële warmtepanelen zijn zeer geliefd als heater schuur, loods of magazijn. De krachtige korte golf infrarood straler is zeer goed in staat een ruimte of zone te verwarmen. 

Industriële panden zijn vaak niet goed geïsoleerd. Indien je deze verwarmt met hete luchtblazers, verdwijnt de warmte snel door de kieren naar buiten. Infrarood straling daarentegen verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten. Deze houden de warmte lang vast. Je kan daardoor gericht een werkplek verwarmen met een infrarood heater voor loods. 

Industriële warmtepanelen

De industriële warmtepanelen van Star Progetti zijn speciaal ontwikkelt voor het verwarmen van industriële ruimte. Ze maken gebruik van de korte golf kwart halogeen infrarood straling. Deze IR-A straling dringt zeer goed door in de lucht, waait niet weg en werkt altijd. Ongeacht de buiten temperatuur. Daardoor zijn ze ideaal voor industriële en grote ruimtes. 

Geschikt voor binnen en buiten gebruik, maar ook voor ruimtes waar hogere veiligheidseisen worden gesteld. Zoals in de voedselindustrie of explosie gevaarlijke omgevingen. Hiervoor is de Progetti ATEX Safe ontwikkelt, welke een IP66 klasse heeft. Star Progetti infrarood verwarming is verkrijgbaar als monteerbaar model of als mobiele verwarming. 

De halogeen kwarts lampen van de Star Progretti gaan tenminste 5 tot 7 duizend branduren mee op vol vermogen en zijn los vervangbaar. Bespaar met Star Progetti stralingspaneel tot wel 80% op de verwarmingskosten. Wil je meer weten over de Star Progetti industriële panelen? Neem contact op met de groothandel techniek van Enerco International. 

hoofdkantoor Enerco groot infrarood verwarming

Voor elke winkel, bedrijfsruimtes, kantoren en industrie zijn er op maat gemaakte verwarmingssystemen.  Kies voor Enerco International als je partner. Wil je onze producten verkopen in jouw winkel, bouwmarkt, installateur en installatie bedrijf, vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden van infrarood panelen.