Infrarood panelen

Infrarood panelen groothandel

Ben je op zoek naar een infrarood panelen groothandel voor jouw warmteproject? Dan kan je terecht bij Enerco International. Wij zijn naast groothandel infrarood panelen ook importeur en distributeur van diverse verschillende Europese merken van infraroodverwarming en infraroodstralers. 

Wij leveren onze hoge kwaliteit producten aan technische groothandels, installateurs en aannemers in de Benelux. Als groothandel beschikken wij over een groot centraal magazijn, welke gelegen is in Roeselare België. Dankzij ons ruime assortiment en wekelijks aanlevering van onze fabrikanten zijn wij in staat om voor ieder warmteproject de beste infrarood verwarming te leveren. 

Wij zijn dan ook voor veel installatiebedrijven dé projectpartner voor infraroodpanelen en toebehoren. Denk hierbij aan bijhorende thermostaten, relaiskasten en dimmers. Wil je meer informatie ontvangen over onze groothandel en wat wij voor je kunnen betekenen? We geven je gedegen advies over welke IR verwarming het beste is voor jouw warmteproject. Neem dan zeker eens contact met ons op.

Marktleider infrarood panelen

Als marktleider infrarood panelen leveren wij onze kwaliteit producten aan meer dan 450 verkooppunten in de Nederland, België en Luxemburg. Dankzij onze 24-uurs service als groothandel leveren wij in de verste uithoeken van de Benelux. Jouw warmteproject zit daardoor nooit zonder onze prachtige warmtepanelen of stralers. 

Je kan direct aan de slag, omdat je de bestellingen laat verzorgen door Enerco International. Bij ons kan je terecht voor diverse toepassingen, we zijn dan ook niet voor niets marktleider infrarood panelen. Of het nu gaat om een woningbouw, utilitair gebouw of industrieel pand, wij hebben de geschikte verwarminsoplossing voor je.

Wij bieden design verwarmingsoplossingen voor binnen en buiten. Denk hierbij aan warmtepanelen met een eigen foto erop afgedrukt, een badkamer spiegelverwarming of een gekleurd paneel. De witte strakke panelen zijn juist onzichtbaar en hangen als een strak verwarmingspaneel aan de wand of het plafond. Dieren, tent- en terrasverwarmer  behoren ook tot de mogelijkheid. Natuurlijk kunnen wij je bedrijfspand verwarmen met de beste elektrische verwarming.

beste infrarood panelen van Duitse kwaliteit voor jouw bedrijf

Infrarood panelen België 

Enerco Internationale is exclusief distributeur van een aantal gerenommeerde A-merken voor thermostaten en infrarood panelen België. Zoals Welltherm, Alkari, Ecaros en EOB. Alsmede van de krachtige Italiaanse infraroodstralers van het merk Star Progetti. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment eigen merken. 

Ben je op zoek naar OEM of private label IR panelen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Het is niet voor niets dat installatiebedrijven, aannemers en projectbedrijven de weg weten te vinden naar beste groothandel en distributeur van infrarood panelen België.

Ook voor de voedselindustrie zijn onze hygiënische en gemakkelijk te reinigen infraroodstralers geschikt. De gepolijste roestvrijstalen behuizing kan namelijk niet corroderen. Onze korte golf infrarood stralers van ESHSAFE zijn zelfs goedgekeurd voor ATEX-zones. 

Infrarood panelen advies

Als groothandel en distributeur geven wij ook technisch advies over onze verwarmingspanelen en thermostaten. Wij vinden het namelijk belangrijk om een goede ondersteuning te geven. Wil jij ook infrarood panelen advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ook een bezoek brengen aan één van onze dealers. 

We leggen je graag de mogelijkheden en voordelen uit van elektrische verwarmen met infrarood. In combinatie met groene stroom stoot je met onze IR warmtepanelen geen CO2 uit. Bovendien werken onze verwarmingssystemen vrijwel direct, waardoor ze energiezuinig in verbruik zijn. 

Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen op dak, waardoor ze nog duurzamer zijn. Vraag ons om infrarood panelen advies voor jouw warmteproject. Onze experts maken graag een warmteberekening voor jouw project. 

hoofdkantoor Enerco groot infrarood verwarming

Voor elke winkel, bedrijfsruimtes, kantoren en industrie zijn er op maat gemaakte verwarmingssystemen.  Kies voor Enerco International als je partner. Wil je onze producten verkopen in jouw winkel, bouwmarkt, installateur en installatie bedrijf, vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden van infrarood verwarming.