terras verwarming

Terrasverwarming

Volop genieten van je terras met een Enerco terrasverwarming.
Het weer in België en Nederland laat het niet altijd toe om volop te kunnen genieten van je mooie terras en tuin. De temperaturen liggen meestal onder het comfort gevoel en zelfs in de zomer koelt het meestal s'avonds te veel af om dat aangename cocoon gevoel te ervaren.

Maar met een infrarood terrasverwarming kan u vanaf nu alle dagen genieten als was het midden zomer. De terrasverwarmers van Enerco geven u een gevoelstemperatuur van +24°C zelfs als de thermometer 10°C aangeeft. Je kan dus volop genieten van je barbeque en lounge set.

Een terras verwarmer verlengt het zomergevoel op je terras

Je geniet meer van je terras en tuin met een terrasverwarming van Enerco

Met een terrasverwarming geniet u het ganse jaar door van uw terras, plots wordt het mogelijk om die winter barbeque te doen zonder te rillen van de kou, op een mooie lente morgend de krant lezen buiten onder de terrasverwarmer, of op een romantische herfst avond een glaasje wijn drinken onder de rode warme gloed van een terrasverwarming, uw tuin wordt het verlengstuk van uw woning. Je kan genieten van een instant zomer gevoel met een terrasverwarming van Enerco, en dat is in BelgIë of Nederland geen overbodige luxe.