Mobiele infrarood verwarming

Enerco heeft een gamma mobiele verwarmingtoestellen welke via de korte infrarood golf een directe warmte geven op slechts 2 seconden, daarom kan u deze verwarming overal inzetten wanneer u instant warmte nodig heeft.

De mobiele infrarood verwarming kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, dit zorgt ervoor dat onze verwarming door een zeer uitgebreide doelgroep kan gebruikt worden. De marktkramer die in de winter wenst te bij te verwarmen aan zijn kraam, de loodgieter die in de winter wenst door te werken op de werf, de garagist aan de auto wil sleutelen zonder te bevriezen, enz.

meer info

Waar u ook bent, onze mobiele infrarood verwarming gaat met u mee.

Infrarood verwarming lakkerij Voor het drogen van lakken is een infrarood verwarming ideaal, geen stof verplaatsing en directe warmte.
Infrarood verwarming werkvloer Met een mobiele infrarood verwarming kan u plaatselijk verwarmen zonder verspilling van energie.
Infrarood verwarming werkvloer De werkomstandigheden worden alleen maar beter met een mobiele infrarood verwarming van Enerco.
Infrarood verwarming marktkramer Marktkramers welke in weer en wind buiten staan weten een mobiele infrarood verwarming te waarderen.