Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Groothandel en importeur van infrarood verwarming.

Enerco focust zich op betaalbare verwarming in privé huizen en industriële gebouwen. Steeds meer wordt men bewust van de kostprijs van een conventionele verwarming. Dit zowel in aanschaf als in verbruik.
Enerco biedt één van de meest zuinige verwarmingsystemen van het moment aan. Namelijk een verwarming die op net dezelfde manier als de zon uw woning verwarmt. Met onze infrarood panelen kan u uw woning verwarmen 4,5 maal minder energie dan een conventionele centrale verwarming op gas.

 

Infrarood stralers (korte golf)

Met onze korte golf infrarood stralers worden de najaarsavonden een stuk langer en warmer. In de horeca worden deze stralers gewaardeerd doordat ze het comfort van de terrasjes sterk vergroot.Dit resulteert dat de klanten langer consumeren op het terras zonder dat dit kapitalen kost aan energiekosten. Dank zij de korte golf stralen kan de warmte niet weg waaien. Deze stralers bewijzen ook hun nut in fabriekshallen, kerken, evenementen , dierenverblijf en nog veel meer.

Infrarood stralers (Lange golf)

Onze lange golf infrarood panelen verwarmen uw woning, bureau, showroom enz, zoals de zon
dit zou doen. De stralen van het paneel verwarmen eerst alle objecten en dan pas de lucht. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing. Steeds meer winkels en horeca bedrijven vinden zich in deze vorm van verwarming doordat men niet steeds onnodig de lucht dient te verwarmen op onnodigde momenten. Kom deze vorm van verwarmen ontdekken in onze showroom.